Στο… στρατηγείο στις Σπέτσες Κασσελάκης με Τάιλερ

Φαίνεται πως εμπιστεύεται μόνον τον σύντροφό του ως συμβουλάτορα

Must Read

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τις επόμενες κινήσεις του μετά την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και το Βατερλό που υπέστη. Ο έκπτωτος πρόεδρος του κόμματος έχει αποσυρθεί στις Σπέτσες μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, και μελετά όλα τα δεδομένα για το (πολιτικό του) μέλλον.

Την ώρα που στην Κουμουνδούρου οι πρώην σύντροφοί του φέρονται αποφασισμένοι να τον εξαφανίσουν, ο Κασσελάκης δεν βιάζεται να αποκαλύψει τα σχέδιά του ενώ φαίνεται πως εμπιστεύεται μόνον τον σύντροφό του ως συμβουλάτορα.

Να σημειωθεί πως είναι ένα απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, που κινδυνεύει με διαγραφή!




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στέφανε κάνε βαλίτσες, πάρε και τον Τάίλερ και τράβα πίσω στις σάπιες ΗΠΑ από όπου μας ήλθες με εντολές διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ και ακραίου εκφυλισμού της Ελληνικής κοινωνίας που είναι ήδη σε μεγάλη παρακμή. Τα σκοτεινά αφεντικά εντολοδόχοι σου δεν θα έχουν παράπονο, έκανες ότι μπορούσες για να ξευτιλίσεις ότι απέμεινε σε ήθη, έθιμα, νοοτροπία και πολιτισμό στην ταλαίπωρη Ελλάδα. Ώρα καλή στην πρύμνη σου και αγέρα στα πανιά σου στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και συνέχισε το πισωγλέντι μακριά από τις Ελληνικές φυσιολογικές οικογένειες, στις ΗΠΑ μπορείς να συναναστραφείς ομοειδή με εσένα ανώμαλα θρασύτατα αήθη σκουπίδια με νεοταξικές αερολογίες και μοντέρνο παραφύσιν στυλ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This