Ανατριχίλα στον Περισσό: Νεαρός απείλησε με… πριόνι κοπέλες στο σταθμό του Ηλεκτρικού!

Ο θρασύτατος δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα

Must Read

Κυριακή βράδυ και στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό μια παρέα από κοπέλες έζησαν έναν εφιάλτη, όταν ένας 31χρονος άνδρας όχι μόνο τις παρενόχλησε σεξουαλικά, αλλά τις απείλησε και με πριόνι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», ο δράστης, ο οποίος προσπάθησε να προσεγγίσει τις κοπέλες που περίμεναν στην αποβάθρα χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και χειρονομίες, έβγαλε το κινητό του και τράβηξε φωτογραφίες, ενώ απείλησε να φέρει έναν φίλο του για να τις «περιποιηθούν».

«Γυρνούσα από τη βόλτα με μία φίλη μου στις 22:20 το βράδυ. Ανέβαινα τις κυλιόμενες προς τον σταθμό. Ο δράστης βρισκόταν εκεί στο σημείο. Με κοίταζε από πριν. Όταν κατευθύνθηκα προς την αποβάθρα μου μίλησε με χυδαίο τρόπο», ανέφερε στην εκπομπή το βασικό θύμα της επίθεσης. «Του είπα “μην μου μιλάς, δεν σε ξέρω” και συνέχισε να μου μιλάει. Δεν του έδωσα σημασία και κάθισα στα καθίσματα της αποβάθρας. Μπήκε κι εκείνος μέσα, έκανε χειρονομίες και μου φώναζε, συνέχισε να μου μιλάει χυδαία. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και έλεγε ότι θα με περιμένει στην επόμενη στάση και ότι θα μου κάνουν κακά πράγματα», πρόσθεσε.

Τρομαγμένη, η κοπέλα προσπαθούσε να αποφύγει τον 31χρονο, ενώ άλλες δύο κοπέλες  που ήταν στην απέναντι αποβάθρα και έβλεπαν τι συνέβαινε, έσπευσαν για βοήθεια. Εκείνο που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προκαλεί εντύπωση είναι ότι στο σημείο βρισκόταν κι ένας σεκιουριτάς, ο οποίος, όμως, δεν αντέδρασε καθόλου, παρά έμεινε απαθής σε όλα όσα συνέβαιναν μπροστά του.

Στο μεταξύ, η κοπέλα και άτομα που έσπευσαν να τη βοηθήσουν, απαίτησαν από τον 31χρονο να διαγράψει τις φωτογραφίες από το κινητό του. «Αντί να βγάλει το κινητό να διαγράψει τη φωτογραφία, έβγαλε το πριόνι και στράφηκε εναντίον μου! Φοβήθηκα κι εγώ κι όλος ο κόσμος. Τρέξαμε να μπούμε στην αποβάθρα, να προστατευτούμε, εκείνος το έβαλε στα πόδια», κατέληξε το θύμα της επίθεσης.

Ο 31χρονος τράπηκε σε φυγή, ωστόσο δεν πήγε μακριά, καθώς άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο δράστης έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοιες επιθέσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο μετά από κλήση της (Α) παθούσας, εντόπισαν τον κατηγορούμενο στη συμβολή των οδών Φωκαίας και Αγίας Αναστασίας, να έχει στην κατοχή του το πριόνι και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Ν. Ιωνίας, όπου προσήλθαν και οι (Α) και (Β) παθούσες και αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα στο πρόσωπο του κατηγορούμενου, τον δράστη των σε βάρος τους πράξεων και ζήτησαν την ποινική του δίωξη. Στην εφαρμογή “φωτογραφίες” του κινητού τηλέφωνου του κατηγορούμενου στο φάκελο “διαγραμμένα αρχεία” βρέθηκε αποθηκευμένη μία φωτογραφία της (Α) παθούσας. Το κινητό τηλέφωνο και το πριόνι που βρέθηκαν στην κατοχή του κατηγορουμένου κατασχέθηκαν ως πειστήρια και θα αποσταλούν αρμοδίως. Σύμφωνα με την ενημέρωση, μετά τη σύλληψη του 31χρονου και με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This