Ψάχνονται στο Μαξίμου να δουν ποιος «παίζει» Στουρνάρα για ΠτΔ!

Must Read

Η στρατιωτική πειθαρχία με την οποία λειτουργούσε το επιτελικό κράτος, δυστυχώς αποτελεί παρελθόν. Πάνε οι χρυσές εποχές που το Μέγαρο Μαξίμου λειτουργούσε σαν μία γροθιά, με τα δάχτυλα σφιχτά ενωμένα και αδιάρρηκτα.

Τώρα δυστυχώς η λειτουργία ακόμα και του πρωθυπουργικού γραφείου, παραπέμπει σε ανοιχτή παλάμη, όπου κάθε δάχτυλο ακολουθεί τη δική του πορεία, με εμφανώς διαφορετική κατεύθυνση, παραπέμποντας σε φάσκελο.

Τρανταχτή απόδειξη αυτής της ζοφερής κατάστασης, είναι η αναμπουμπούλα που επικράτησε όταν λογαριασμός της επικοινωνιακής ομάδας του Μαξίμου, ανάρτησε στα ΜΚΔ έναν διθύραμβο υπέρ του Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως ιδανικό για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Ακολούθησε σύστριγγλο, με στενό σύμβουλο του Ηγέτη – ευεργέτη μας, να ζητά τα ρέστα από κορυφαίο υπουργό τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για την συγκεκριμένη πρόταση. Να σημειωθεί ότι τα δύο πρόσωπα ήρθαν σε ρήξη και στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς ο σύμβουλος θεώρησε ότι ο υπουργός διέρρεε φήμες για την αποπομπή του από το Μαξίμου!

Ο υπουργός αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι προωθούσε τον Στουρνάρα για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, η αναμπουμπούλα όμως δεν έχει κοπάσει.

Προσωπικά πάντως απορώ για αυτή την έκρηξη. Πιστεύω ότι ο Γιάννης Στουρνάρας είναι ο καταλληλότερος για να αντικαταστήσει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Πραγματικά, δεν θα καταλάβει κανείς την διαφορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This