Γαλλία: Νεκροί εντοπίστηκαν οι τέσσερις ορειβάτες που είχαν εγκλωβιστεί στο Λευκό Όρος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «πέθαναν από εξάντληση»

Must Read

Τραγική κατάληξη. Νεκροί εντοπίστηκαν οι τέσσερις Κορεάτες και Ιταλοί ορειβάτες, που είχαν εγκλωβιστεί κοντά στην κορυφή του Λευκού Όρους, το ψηλότερο σημείο των Άλπεων, επί τέσσερις μέρες λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, όπως ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο γαλλικός νομός, Άνω Σαβοΐα.

Στην ευρύτερη περιοχή του Σαμονί, σε γαλλική πλαγιά, βρέθηκαν νεκροί οι δύο Ιταλοί αλπινιστές, που αγνοούνταν από το Σάββατο. Πρόκειται για έναν άνδρα 53 ετών και μια γυναίκα 41 ετών. Τα κινητά τους τηλέφωνα είχαν εκπέμψει σήμα SOS για τελευταία φορά από βουνοπλαγιά που βρίσκεται στα 4.500 μέτρα!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο θάνατός τους μπορεί να επήλθε από κρυοπληξία, πιθανότατα το Σάββατο όταν στην περιοχή επικρατούσαν ακραίες καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης εντοπίστηκαν νεκροί και δύο Νοτιοκορεάτες ορειβάτες, οι οποίοι αγνοούνταν, επίσης στο Λευκό Όρος, από το τέλος της περασμένης εβδομάδας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ορειβάτες της Άνω Σαβοΐας «πέθαναν από εξάντληση».

Διασώστες, που δυσκολεύτηκαν λόγω συνθηκών να βρεθούν στο σημείο, «βρήκαν αρχικά τους δύο Κορεάτες και δίπλα τους Ιταλούς», σύμφωνα με τις αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This