Comeback με κόρη & γαμπρό!

Μια οικογένεια ξανά Δημητρίου με Ολγα και Φώτη! Τα «κλικ» στον γάμο του Παντζή και της Νάκα

Must Read

Απαρτία και χαμόγελα για την οικογένεια της «λαίδης» του ελληνικού πενταγράμμου σε γαμήλιο γλέντι στην Αθήνα. Οτι η Αντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη, μετά την ηχηρή διαμάχή τους που απασχόλησε έντονα τα media, έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό. Φαίνεται, ωστόσο, πως έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι σχέσεις της διάσημης τραγουδίστριας και με τον γαμπρό της και πρώην συνεργάτη της Φώτη Λώση, ο οποίος αποτελούσε «κόκκινο πανί» για την ίδια πριν από μερικούς μήνες. Απόδειξη; Οι φωτογραφίες τους από την πρώτη κοινή εμφάνιση και των τριών (ή μάλλον και των τεσσάρων, αφού είχαν μαζί τους και και την εγγονή της Αντζελας) στον γάμο του Κωνσταντίνου Παντζή και της Κατερίνας Νάκα.

Οι νεόνυμφοι με την κορούλα τους

Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης και η τραγουδίστρια σύντροφός του παντρεύτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού, στο κτήμα Majestic Gold Estate, στο Κορωπί, με κουμπάρους τους Γιώργο Κατερίνη, Μαρία Ζαντίδη, Ιωάννη Καβουριάδη και Μαργαρίτα Δρούτσα. Αμέσως μετά τον γάμο τελέστηκαν και τα βαφτίσια της κορούλας τους ζευγαριού, με τους Γιώργο Κατερίνη, Μαρία Ζαντίδη και Σεσίλια Καβουριάδη να εκτελούν χρέη νονών, ενώ ακολούθησε πάρτι και για τα δύο μυστήρια στον ίδιο χώρο, με πολλούς καλεσμένους από τον χώρο της showbiz.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η Αντζελα Δημητρίου μαγνήτισε τα φλας κατά την εμφάνισή της μαζί με την κόρη της, τον γαμπρό της και την εγγονή της. Μερικούς μήνες μετά την επίλυση των διαφορών τους, καθώς η τραγουδίστρια είχε κατηγορήσει το ζευγάρι ότι της είχε ασκήσει οικονομική καταπίεση στην περιοδεία της στην Αμερική, η οικογένεια πόζαρε ευδιάθετη στον φωτογραφικό φακό, με τον Φώτη Λώση να κρατά στην αγκαλιά του και την κορούλα που απέκτησε με την Ολγα Κιουρτσάκη. Μητέρα, κόρη και γαμπρός φαίνονταν αγαπημένοι και ενωμένοι σαν γροθιά, κάτι που χαροποίησε και τους φίλους τους που παρευρέθηκαν, επίσης, στο διπλό μυστήριο και στο πάρτι. Μεταξύ αυτών ήταν ο Σταμάτης Γονίδης, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, ο Bo, ο Ηλίας Βρεττός και ο Πάνος Καλίδης.

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Στο χρονοντούλαπο μια για πάντα η διαμάχη της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της

Γιατί η Άντζελα ∆ημητρίου έκανε μήνυση στον κουμπάρο της κόρης της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This