«Grand Hotel» VS «Άγιος Έρωτας»!

«Check in» αγωνίας στον «Αγιο Ερωτα» - Μάχη μεγατόνων στη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τους Alpha και ANT1 να ρίχνουν τα «βαριά χαρτιά» τους στην prime time ζώνη

Must Read

Θα πέσουν κορμιά στο ρινγκ της τηλεθέασης και δη στην prime time ζώνη! Ο Alpha βάζει έναν απαγορευμένο έρωτα ενός ιερέα με μια μαθήτρια απέναντι από τον ΑΝΤ1 και το πάθος ενός παλικαριού για την ξενοδόχο αφεντικίνα του.

Η νέα σειρά του Alpha «Αγιος Ερωτας», που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και θα μεταδίδεται καθημερινά στην prime time ζώνη του καναλιού, έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς, η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής Θεολογίας, που, εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες, έχει και πολλά μυστικά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτόν τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά τη Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άνδρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και στις αδυναμίες του. H σειρά θα παίρνει lead in από το τηλεπαιχνίδι του Alpha «Μoney Drop» με παρουσιαστή τον Φάνη Μουρατίδη, το οποίο θα αρχίζει στις 20.00.

Από την άλλη μεριά ο ΑΝΤ1 θα ρίξει στην αρένα το «Grand Hotel», που επίσης θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Βασικός ήρωας της σειράς είναι ο Πέτρος Ασλάνογλου (Γιάννης Κουκουράκης). Πρόσφυγας από τη Σμύρνη, με καταγωγή από εύπορη ελληνική οικογένεια που έχασε τα πάντα εκεί και κατέληξε στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει από το μηδέν. Ερχεται στην Κηφισιά για να ρίξει φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση της καμαριέρας αδερφής του, και πιάνει δουλειά ως σερβιτόρος στο «Grand Hotel» με ψεύτικο όνομα. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Αλίκη (Καλλιόπη Χάσκα), προτού ακόμη μάθει ότι είναι κόρη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου. Γρήγορα οι δυο τους αποκτούν μια ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης και ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει. Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την ευτυχία του με το θάρρος του ανθρώπου που έχει το δίκιο με το μέρος του και που δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Ρήγας Αλεξίου (Γιώργος Γεροντιδάκης) δεν έχει πει όμως την τελευταία του λέξη. Αρραβωνιάζεται την Αλίκη για λόγους συμφέροντος και κοινωνικής εικόνας, ενώ είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να διατηρήσει τον έλεγχο και την επιρροή του.

Δείτε επίσης:

Ρασοφόρος Γκοτσόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This