Η έπαυλη του Τούρκου βαρόνου των ναρκωτικών στο Βέλγιο και οι σχέσεις με τον Ερντογάν

Must Read

Δύο πολυτελείς βίλες στο Βέλγιο, οι οποίες ανήκαν στο παρελθόν στον Τούρκο βαρόνο ναρκωτικών Orhan Ünğan και θα δημοπρατηθούν στις 19 Νοεμβρίου μετά τη σύλληψή του στην Τουρκία τον Ιούνιο, είχαν κάποτε τουρκικές προεδρικές σφραγίδες στις πύλες τους, οι οποίες έκτοτε έχουν αφαιρεθεί, ανέφεραν τουρκικά και βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ünğan, γνωστός ως «Το φάντασμα» λόγω της χρήσης πολλαπλών ψεύτικων ταυτοτήτων, συνδέθηκε με διεθνείς επιχειρήσεις διακίνησης ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη. Οι βίλες του, που βρίσκονται σε μια πλούσια γειτονιά της βόρειας περιοχής Kapellen του Βελγίου, έχουν τραβήξει την προσοχή λόγω των εξωφρενικών εσωτερικών τους χώρων, που περιλαμβάνουν χρυσά φωτιστικά, κρυστάλλινους πολυελαίους και διακόσμηση σε στιλ Versace. Η τιμή εκκίνησης για κάθε βίλα έχει οριστεί στα 680.000 ευρώ.

Τα ακίνητα περιλαμβάνουν τεράστιους κήπους, πισίνες και εγκαταστάσεις ευεξίας και παραμένουν κενά από την κράτηση του Ünğan. Οι δημόσιες προβολές έχουν προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου, 12 Οκτωβρίου και 5 Νοεμβρίου. Οι «εξερευνητές πόλεων» που είχαν εισέλθει στο παρελθόν παράνομα στις βίλες τις περιέγραψαν ως υπερβολικά πολυτελείς, ενώ μία από αυτές περιείχε ακόμη και θρόνο και τουρκική σημαία σε αίθουσα συνεδριάσεων.

Ο Ünğan, ο οποίος ενορχήστρωσε εκτεταμένες επιχειρήσεις ναρκωτικών στην Τουρκία και την Ευρώπη, παραμένει φυλακισμένος στην Τουρκία, ενώ τα βελγικά περιουσιακά του στοιχεία βγαίνουν σε πλειστηριασμό, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο κρατικό ταμείο.

Οι τουρκικές προεδρικές σφραγίδες που τοποθετήθηκαν στις πύλες ήταν ορατές στο Google Street View τον Απρίλιο του 2024 και τον Σεπτέμβριο του 2020. Η προεδρική σφραγίδα της Τουρκίας, η οποία υιοθετήθηκε στη σημερινή της μορφή στις 25 Ιανουαρίου 1985, έχει στο κέντρο της έναν μεγάλο ήλιο με 16 ακτίνες, που συμβολίζει τη Δημοκρατία της Τουρκίας, και περιβάλλεται από 16 πεντάκτινα αστέρια που αντιπροσωπεύουν τις 16 τουρκικές αυτοκρατορίες της ιστορίας. Η σφραγίδα χρησιμοποιείται σε επίσημα έγγραφα, οχήματα και βάθρα που σχετίζονται με την τουρκική προεδρία.

Η ύπαρξη προεδρικών σφραγίδων στην έπαυλη ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών προκαλεί πολλές ερωτήσεις για το πως βρέθηκαν εκεί και ποιος τις τοποθέτησε καθώς πρόσβαση σε αυτές έχει μόνο το γραφείο του Ερντογάν, ακόμα δεν έχει διεξαχθεί κάποια έρευνας για τις σχέσεις του Σουλτάνου με τον Βαρόνο και αυτό από μόνο του κινεί περισσότερο τις υποψίες για συγκάλυψη

*πηγή φωτογραφιών https://www.turkishminute.com/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This