Επιβεβλημένη αλλά καθυστερημένη η επιτήρηση που τέθηκε ο ΟΠΕΚΕΠΕ μετά από απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα

Στην κυβέρνηση ελπίζουν να σώσουν ότι σώζεται

Must Read

Μιλώντας στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας  ανέφερε πως “είναι μια δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση για να τελειώνουμε με τα προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν”.

Παράλληλα τόνισε πως “είναι η στιγμή που πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και που το ΥΠΑΑΤ με απόφασή μου θέτει υπό την εποπτεία του την υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ” σημειώνοντας πως “υπάρχει σχέδιο δράσης εξυγίανσης και στελέχωσης με προσωπικό που θα προσληφθεί για την ψηφιοποίηση, για να μην επιδέχεται αμφισβήτηση η λειτουργία του”.

Στο Σχέδιο Δράσης περιλαμβάνονται οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού Πληρωμών, οι οποίες στοχεύουν στην «καταπολέμηση» των ελλείψεων που έχουν διαπιστωθεί και τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν.

Μεταξύ άλλων, κυκλοι του υπουργείου αναφέρουν κατηγορηματικα πως έχουν ήδη δρομολογηθεί αλλαγές στην οργανωτική δομή και επιχειρησιακή λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ παράλληλα θεωρούν πως οι όποιες αλλαγές σε θεσμικό πλαίσιο θα βοηθήσουν και θα συνδράμουν στην καλύτερη ελεγκτική του ικανότητα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This