Πυρά Δούκα κατά Μητσοτάκη για την πλημμύρα στην Αθήνα

Must Read

Ο ανίκανος δήμαρχος, κατηγορεί τον ανίκανο πρωθυπουργό!

Με ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ρίχνει στην κυβέρνηση την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων σχετικά με τις χθεσινές εικόνες με πλημμυρισμένους δρόμους στην πρωτεύουσα της χώρας. Καμία σοβαρή εικόνα και από την ανίκανη κυβέρνηση αλλά όπως δείχνει και τον ανίκανο δήμαρχο Αθηναίων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάρη Δούκα

«Το γεγονός: Το πρώτο 8μηνο του έτους καθαρίσαμε ως Δήμος Αθήνας 14.700 φρεάτια. Την αντίστοιχη χρονική περίοδο επί κ. Μπακογιάννη είχαν καθαριστεί μόλις 7.685.

Παρ’ όλα αυτά το Μαξίμου έδωσε από εχθές, εντολή γενικής επίθεσης εναντίον μου. Με όλα τα φερέφωνα του. Πάλι καλά που δε μας χρέωσαν και τον “μεγάλο περίπατο”.

H πραγματικότητα: H Αθήνα χρειάζεται άμεσα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα, που πρέπει να χρηματοδοτηθούν από την κυβέρνηση.

Και όμως δεν έχει προχωρήσει τίποτε απολύτως, παρότι το ζητώ συνεχώς εδώ και ένα χρόνο.

Γι’ αυτό τον σκοπό υπάρχει το Ταμείο Ανθεκτικότητας, και όχι για να εξυπηρετούνται οι εκλεκτοί του κ. Μητσοτάκη.

Επιτέλους Κύριε Πρωθυπουργέ αναλάβετε τις ευθύνες σας. Προχωρήστε τα αντιπλημμυρικά έργα τώρα. Αν δε μπορείτε, δώστε μας τα μέσα και τους πόρους να τα κάνουμε εμείς. Με την κλιματική κρίση δεν παίζουμε».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο γελοίος που παριστάνει τον Δήμαρχο της Αθήνας, όλο το προηγούμενο διάστημα, άφησε τα φρεάτια ακαθάριστα. Ένας εισαγγελέας έντιμος δεν υπάρχει για να καλέσει αυτόν τοκ ανεπαρκή και επικίνδυνο Δήμαρχο;

  2. ότι τα μέλη όλων των ελληνικών κυβερνήσεων “αγαπούν” τον πολίτη μέχρι να πάρουν την ψήφο του. Μετά τον αντιμετωπίζουν ως εμπόδιο στο διάβα τους και στην καλοπέρασή τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This