Κορυφαίος υπουργός χλευάζει τον Κυριάκο!

Must Read

Μπορεί να μην τολμά να εκφραστεί ανοιχτά, όμως ο συγκεκριμένος υπουργός θεωρεί πλέον τον πρωθυπουργό ως «τελειωμένη υπόθεση», με ημερομηνία λήξης η οποία είναι πολύ πιο σύντομη από τα όνειρα θερινής νυκτός που εξέφρασε ο ίδιος ο Μητσοτάκης στην συνέντευξη τύπου στο περιθώριο της ΔΕΘ.

Προσοχή, δεν πρόκειται για δελφίνο. Ουδέποτε έχει εκδηλώσει αρχηγικές τάσεις έστω τάσεις προσκόλλησης σε κάποιον άλλον εν δυνάμει αρχηγό.

Ο συγκεκριμένος υπουργός λοιπόν, σε εξαιρετικά ευχάριστη διάθεση καθώς απολάμβανε το ποτό του σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, διαβεβαίωνε τους παριστάμενους ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να εξαντλήσει την τετραετία, αλλά με το που του ανοίξει ο δρόμος για την Ευρώπη, το ευρωπαϊκό συμβούλιο συγκεκριμένα, θα την κοπανήσει και θα αφήσει πίσω του συντρίμμια!

Εννοείται ότι η «είδηση» έφτασε απευθείας στο Μαξίμου

Ε, όχι και «συντρίμμι» ο Κωστής Χατζηδάκης κύριε υπουργέ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This