Η απόφαση της Γερμανίας καταργεί τη συνθήκη Σένγκεν και ο Μητσοτάκης χασκογελάει

Η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα από την μετατροπή της σε αποθήκη παράνομων μεταναστών

Must Read

Το θέμα του μεταναστευτικού απειλεί την πολιτική σταθερότητα της μεγαλύτερης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Γερμανίας, οδήγησαν στην επιβολή αυστηρότερων ελέγχων σε όλα τα χερσαία σύνορα της χώρας, σε μια προσπάθεια, όπως ανέφερε η γερμανική κυβέρνηση, να αντιμετωπιστεί η παράτυπη μετανάστευση και να προστατευτεί το κοινό από απειλές όπως ο ισλαμικός εξτρεμισμός.

Οι έλεγχοι εντός ενός ευρύτατου χώρου ελεύθερης κυκλοφορίας, που κανονικά είναι η ευρωπαϊκή ζώνη Σένγκεν, θα ξεκινήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν αρχικά για έξι μήνες, όπως δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Νάνσι Φάζερ.

Η απόφαση της Γερμανίας για τους παράνομους μετανάστες συνιστά ουσιαστικά κατάργηση της συνθήκης Σένγκεν, εις βάρος της Ελλάδας!

Και ο Μητσοτάκης κάθεται και χασκογελάει χωρίς να καταλαβαίνει πως η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα από την μετατροπή της σε αποθήκη παράνομων μεταναστών!

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δηλαδή τζάμπα γράφουμε τα σχόλια αφού κανένας από εσάς διαβάζει. Τι περιμένατε από έναν τενεκέ;;;;;; Ξέρει τι είναι η συνθήκη Σεγκεν;;;;;;; Ρωτήστε τον πριν προλάβει να πάρει το σκονάκι, και αν δεν σας πει, με τα χέρια στις τσέπες, ( κίνηση που σημαίνει “εδώ κοντά σας έχω γραμμένους μα@@@ες “) μάρκα παγωτού , με εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο και κίνηση του κεφαλιού αλά Μουσολίνι , εγώ δεν θα ξαναγράψω σχόλια. Εσείς που ακόμη τον αποκαλείτε πρωθυπουργό και μένετε “έκπληκτοι” με τις αντιδράσεις του ,τι θα κάνετε;;;;; Τίποτα γιατί είστε ” δημοσιογράφοι”……

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This