Επί θύραις η κακοκαιρία Boris – Καταιγίδες από την Παρασκευή

Πτώση της θερμοκρασίας από 6 έως 8 βαθμούς

Must Read

Συνεχίζει την πορεία της η Atena, μετά το σφοδρό πέρασμά της από την Αττική. Από την Παρασκευή, ωστόσο, θα δώσει την θέση της στην κακοκαιρία Boris με σφοδρές βροχοπτώσεις σε ολόκληρη την χώρα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας από 6 έως 8 βαθμούς και ισχυροί άνεμοι, που θα φτάσουν κατά τόπους τα 7 Μποφόρ.

Όπως έγραψε ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας στο Facebook, το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα κινηθεί σε φθινοπωρινά επίπεδα.

«Καιρική ανάπαυλα αύριο Πέμπτη.

Από την Παρασκευή ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα “BORIS ” αναμένεται να φέρει νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

Επιπλέον θα πέσει η θερμοκρασία 6-8 βαθμούς ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ» έγραψε.

Δείτε live

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This