Ρέθυμνο: Καλύτερα ο κτηνοτρόφος που πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα – «Γρίφος» η εξιχνίαση της υπόθεσης

Τι εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου

Must Read

Βελτιώνεται όλο και περισσότερο όσο περνούν οι μέρες η κατάσταση της υγείας του 69χρονου κτηνοτρόφου ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση την περασμένη Παρασκευή στο ποιμνιοστάσιο του στο χωριό Βιλανδρέδο, στο Ρέθυμνο.

Ο άτυχος άντρας ο οποίος πυροβολήθηκε και του έκοψαν την γλώσσα με απίστευτη βιαιότητα δείχνει σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με το goodnet.gr. Μάλιστα οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να βγει από την ΜΕΘ στην οποία νοσηλεύεται από την προηγούμενη εβδομάδα και να μεταφερθεί, ίσως και αύριο, στην νευροχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Ο 69χρονος έχει κάνει ήδη δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να σταματήσει η αιμορραγία στην μηριαία αρτηρία και να αφαιρεθεί η σφαίρα από την σπονδυλική στήλη. Στη γλώσσα του έγινε συρραφή και οι γιατροί θεωρούν σίγουρο ότι το τραύμα θα επουλωθεί και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο μέλλον.

«Γρίφος» η υπόθεση

Στο μεταξύ, οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών. Η υπόθεση είναι ένας «γρίφος» στην οποία υπάρχουν πολλά σκοτεινά και θολά σημεία.




Τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές είναι το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει στον χώρο του υποστέγου η οικογένεια του κτηνοτρόφου, φοβούμενη για το τι θα μπορούσε να τους συμβεί, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό στον 26χρονο γιο του κτηνοτρόφου τον περασμένο Ιούλιο. Πάντως, για τους αστυνομικούς δεν είναι δεδομένο πως η επίθεση στον 69χρονο σχετίζεται με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Το βίντεο δείχνει έναν άντρα, με καλυμμένο το πρόσωπο, με κάλτσα, να κατευθύνεται στο υπόστεγο του 69χρονου, πριν ο ίδιος πάει εκεί και να του στήνει καρτέρι. Όταν ολοκλήρωσε την επίθεση διέφυγε με τα πόδια και εξετάζεται αν υπήρχε συνεργός.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την πηγή έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, που όμως ως τώρα δεν έδειξαν επιβαρυντικά στοιχεία για συγκεκριμένους ανθρώπους.




Παράλληλα, οι αστυνομικοί ζητούν απάντηση στο ερώτημα αν ο δράστης ενήργησε για λογαριασμό άλλων ή όχι, όπως και εάν η επίθεση είχε ως στόχο τον εκφοβισμό και την προειδοποίηση και όχι την δολοφονία.

Τέλος εξετάζονται και οι κακές σχέσεις που είχε η οικογένεια του κτηνοτρόφου με μια άλλη για ένα κομμάτι γης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This