Βιετνάμ: Συγκλονιστικές εικόνες από το πέρασμα του Τυφώνα Γιάγκι – Πάνω από 197 οι νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες

Άλλοι τουλάχιστον 128 άνθρωποι αγνοούνται

Must Read

Ο αριθμός των θυμάτων του πλήγματος κυρίως στο βόρειο Βιετνάμ του τυφώνα Γιάγκι, ο οποίος προκάλεσε πλημμύρες και κατολισθήσεις, έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 197 νεκρούς, κατά νεότερα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας.




 

Άλλοι τουλάχιστον 128 άνθρωποι αγνοούνται, ενώ αγροτικές καλλιέργειες επιφάνειας δυόμισι εκατομμυρίων στρεμμάτων και πλέον καταστράφηκαν, σύμφωνα με επίσημο απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο Γεωργίας νωρίτερα. Προηγούμενος απολογισμός, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα χθες, έκανε λόγο για 155 νεκρούς. Άλλοι περίπου 800 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Τομείς της πρωτεύουσας Ανόι παραμένουν πλημμυρισμένοι και σήμερα, ενώ κατολισθήσεις συνεχίζουν να αναφέρονται σε περιοχές του βορρά. Ο τυφώνας Γιάγκι, ο ισχυρότερος στην Ασία φέτος, έφθασε πάνω από το έδαφος το περασμένο Σάββατο.

 

Οι αρχές της πρωτεύουσας απομάκρυναν εσπευσμένα από τα σπίτια τους χιλιάδες κατοίκους, ειδικά όσους βρίσκονταν κοντά σε φουσκωμένα ποτάμια, καθώς τα νερά έφθασαν τις τελευταίες ημέρες στα υψηλότερα επίπεδα της τελευταίας εικοσαετίας.

Κυβερνήσεις διαφόρων χωρών, ανάμεσά τους αυτές της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ, υποσχέθηκαν βοήθεια στο Βιετνάμ μετά το χτύπημα του τυφώνα Γιάγκι.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This