Φλόριντα: 17χρονος δολοφόνησε την μητέρα του – Πριν ένα χρόνο είχε πυροβολήσει και τον πατέρα του!

Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία μιας γυναίκας στην Φλόριντα από τα χέρια του 17χρονου γιου της! Μάλιστα ο ανήλικος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει και τον πατέρα του πριν ένα χρόνο στην Οκλαχόμα.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο 17χρονος Κόλιν Γκρίφιθ κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι η μητέρα του, η 39χρονη Κάθριν Γκρίφιθ, μαχαιρώθηκε στον λαιμό κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Νωρίτερα όπως ισχυρίστηκε του είχε ορμήσει με μαχαίρι.

Το σπίτι που έμενε το θύμα με τον γιο της

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι ένστολοι διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή και ζήτησαν από τον νεαρό να περιγράψει τι συνέβη αλλά εκείνος δεν απάντησε και ζήτησε να μιλήσει με έναν δικηγόρο. Μάρτυρες ανέφεραν πως μητέρα και γιος μάλωναν στην αυλή και το παιδί την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσερνε μέσα στο σπίτι!

Η New York Post μεταδίδει ότι η 39χρονη είχε βαθύ διαμπερές τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό που δεν μπορούσε να γίνει τυχαία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Το 2023 ο Γκρίφιθ είχε σκοτώσει τον πατέρα του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Όπως είπε τότε είχε στριμωχτεί από τον πατέρα του στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού και με ένα όπλο τον πυροβόλησε δύο φορές, μία στο στήθος και μία στο κεφάλι. Η μητέρα του είχε πληρώσει 50.000 δολάρια για να τον βγάλει από τη φυλακή. Οι κατηγορίες εναντίον του αποσύρθηκαν καθώς είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο της αυτοάμυνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This