Ελεύθερος ο Λύτρας: «Θα τα πούμε εν καιρώ» – Τον παρέλαβαν η πρώτη σύζυγός του και οι κόρες τους

Must Read

Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αποφυλακίστηκε με όρους, ενώ όπως έγινε γνωστό, τελικά θα δικαστεί για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα.

Στις φυλακές Κορίνθου έφτασαν το απόγευμα της Πέμπτης, η αδερφή του αλλά και η πρώην σύζυγός του μαζί με τις δύο κόρες τους, προκειμένου να τον παραλάβουν.

Βγαίνοντας από τη φυλακή, ο Απόστολος Λύτρας που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου ευχαρίστησε τους δικηγόρους του αλλά και όσους του συμπαραστάθηκαν: «Θα τα πούμε εν καιρώ. Το μόνο που θέλω να ευχαριστήσω είναι τους δικηγόρους μου, την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου όλους οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δυσκολία» ανέφερε.




Υπενθυμίζεται ότι ποινικολόγος παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αποφασίστηκε η αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος, θα καθίσει στο εδώλιο για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από πρόθεση στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα οι όροι είναι:

  • απαγόρευση προσέγγισης της συζύγου και της οικίας της σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων,
  • απαγόρευση επικοινωνίας μαζί της άμεσα ή έμμεσα με την χρήση τεχνικών μέσων ή μέσω τρίτων.

Του επιτρέπεται η επικοινωνία μόνο σε ό,τι αφορά το ανήλικο παιδί τους, μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων τους, ενώ η παράδοση και παραλαβή του παιδιού από τη μητέρα του ή από άτομο που αυτή έχει εξουσιοδοτήσει θα γίνεται έξω από το ΑΤ του τόπου κατοικίας της τελευταίας, ενώ κατά την παράδοση – παραλαβή του παιδιού, ο κατηγορούμενος δεν θα μπορεί να απευθύνεται προς το πρόσωπο που το συνοδεύει.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This