Χαμός στις ΗΠΑ με τα σκουλαρίκια της Κάμαλα Χάρις στο debate με τον Τραμπ: Ήταν bluetooth;

Επέτρεπε στην Κάμαλα Χάρις να την καθοδηγούν βοηθοί, ώστε να δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις...

Must Read

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στις ΗΠΑ μετά το debate της Κάμαλα Χάρις με τον Ντόναλντ Τραμπ για τις αμερικανικές εκλογές. Μόνο που η συζήτηση δεν αφορά τα όσα ακούστηκαν, αλλά τα σκουλαρίκια της Κάμαλα, καθώς μοιάζουν απίστευτα με συσκευή Bluetooth!

Εταιρεία τεχνολογίας αναφέρθηκε στα σκουλαρίκια της υποψήφιας των Δημοκρατικών, αναφέροντας ότι είναι εντυπωσιακά παρόμοια με τις συσκευές Bluetooth που κατασκευάζει και μάλιστα προσφέρθηκε να σχεδιάσει πορτοκαλί για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι ισχυρισμοί ότι στην 59χρονη Χάρις τοποθετήθηκαν ακουστικά με κλιπ, μεταμφιεσμένα σε σκουλαρίκια με μαργαριτάρι, για την αναμέτρησή της με τον 78χρονο πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, εξαπλώνονται αστραπιαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υποστηρικτές του Τραμπ ισχυρίστηκαν ότι η Κάμαλα Χάρις φορούσε ένα ζευγάρι από τις συσκευές Bluetooth της εταιρείας Icebach Sound Solutions, με έδρα τη Γερμανία, το Nova H1 Audio Earring.

«Δεν γνωρίζουμε αν η κυρία Χάρις φόρεσε ένα από τα προϊόντα μας. Η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή και παρόλο που το προϊόν μας δεν αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση σε προεδρικές συζητήσεις, εντούτοις είναι κατάλληλο για αυτό. Για να διασφαλίσουμε ίσους όρους ανταγωνισμού και για τους δύο υποψηφίους, αυτή τη στιγμή αναπτύσσουμε μια ανδρική έκδοση και σύντομα θα μπορούμε να την προσφέρουμε στην εκστρατεία του Τραμπ. Η επιλογή του χρώματος είναι λίγο δύσκολη, αν και το πορτοκαλί δεν ταιριάζει με πολλά χρώματα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Icebach, Malte Iversen, σε μια δήλωση στο τεχνολογικό κατάστημα Tom’s Guide, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία έχει ορκιστεί να ξεκαθαρίσει τις «φήμες και τους μύθους γύρω από τα υπέροχα προϊόντα μας» κατά τη διάρκεια μιας προσεχούς εμφάνισης στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

«Μετά το προεδρικό ντιμπέιτ μας επικοινώνησαν πολλές τηλεοπτικές εκπομπές για συνεντεύξεις. Μετά από ενδελεχείς συζητήσεις αποφασίσαμε ότι θα παραχωρήσουμε μια ζωντανή συνέντευξη… ο επιλεγμένος συνεντευκτής μας είναι ο Τζίμι Φάλον, ένας έμπιστος Βαυαρός στην καρδιά», αναφέρει μήνυμα στον ιστότοπο της εταιρείας που εδρεύει στο Μόναχο.

Η διαμάχη για τα σκουλαρίκια ξέσπασε όταν αρκετοί από όσους παρακολούθησαν το debate ισχυρίστηκαν ότι περιείχαν μια μυστική συσκευή Bluetooth, που επέτρεπε στην Κάμαλα Χάρις να την καθοδηγούν βοηθοί κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ABC News, ώστε να δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις.

Τα ηχητικά σκουλαρίκια NOVA H1, ωστόσο, μοιάζουν ελάχιστα με αυτά που φορούσε η Χάρις — εκτός από το γεγονός ότι και τα δύο περιλαμβάνουν πέρλες.

Τα πραγματικά σκουλαρίκια του veep έμοιαζαν περισσότερο με μια χρυσή έκδοση των Double Pearl Hinged Earrings από την Tiffany & Co. Μια ασημένια έκδοση των σκουλαρίκια Tiffany, τα οποία πωλούνται στα 800 δολάρια, φαίνεται να έχει εξαντληθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της μάρκας luxe.

Εν τω μεταξύ τα κλιπ NOVA H1 Audio Earrings πωλούνται για περίπου 625 $ το ένα.

Η Χάρις, από την πλευρά της, είχε προηγουμένως επικρίνει τα ακουστικά Bluetooth ως απειλή για την ασφάλεια και έχει εντοπιστεί να χρησιμοποιεί ενσύρματα ακουστικά στη διάρκεια της εκστρατείας της.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This