Σύντομα όρθιος και νικητής! Ο μικρός Γιαννάκης δίνει τον μεγάλο του αγώνα στις ΗΠΑ!

Θα βγει νικητής από την μάχη

Must Read

Γιαννάκη, σύντομα όρθιος και δυνατός!

Μετά από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Γιαννάκης Παπαστεφανάκης, ο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ, που δίνει τη δική του μεγάλη μάχη για να σταθεί στα πόδια του!

Η επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο Saint Louis Children’s Hospital των ΗΠΑ αφορούσε την επιλεκτική ριζιαία ριζοτομή, μία επέμβαση που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του και με τις ευχές όλων να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης φρόντισαν να καλύψουν όλα τα έξοδα που χρειάζονται γι’ αυτή την μεγάλη μάχη.

Οι γονείς του νεαρού ενημερώνονταν ανά μία ώρα από το ιατρικό επιτελείο του Saint Louis Children’s Hospital. Η επέμβαση, όπως προγραμματιζόταν, πήγε καλά, με τον μικρό να αναρρώνει από τη νάρκωση.

Το παιδί που έχει συγκινήσει με την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως για τα μηνύματα ενότητας που περνάει καταφέρνοντας να ενώσει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε περίπου 1,5 μήνα. Επειτα θα μπει στη φάση των φυσιοθεραπειών με στόχο να περπατήσει και πάλι!

Χιλιάδες ήταν τα μηνύματα στήριξης στο μεγάλο αγώνα του, με όλους να περιμένουν τα νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ευχή όλων, το παιδί να είναι γερό και να βρεθεί γρήγορα κοντά στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, αλλά και σε όλα τα γήπεδα όλων των ομάδων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This