Βίντεο σοκ από το πλοίο στο οποίο μετακινήθηκε ο καταπέλτης: Επιβάτες γαντζώνονται για να μην πέσουν στην θάλασσα!

Τι ανέφερε ο πλοίαρχος

Must Read

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της Μυκόνου καθώς μετακινήθηκε ο καταπέλτης από πλοίο κατά τη διάρκεια της επιβίβασης!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το πλοίο ήταν το επιβατηγό οχηματαγωγό «JUMBO JET» σημαίας Κύπρου.




Σε βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Star, φαίνεται πως την στιγμή που σηκώνεται ο καταπέλτης επικρατεί πανικός καθώς πάνω σε αυτόν βρίσκονται επιβάτες με τις βαλίτσες τους. Οι άνθρωποι γαντζώνονται από όπου μπορούν να βρουν προκειμένου να κρατηθούν και να μην γλιστρήσουν. Στον καταπέλτη τρέχουν μέλη του πληρώματος προκειμένου να βοηθήσουν τους επιβάτες. Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε τραυματισμός αλλά βαλίτσες έπεσαν στη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο:

Ο πλοίαρχος απέδωσε τη μετακίνηση του ταχυπλόου προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια επιβίβασης επιβατών στο λιμάνι της Μυκόνου σε λανθασμένη κίνηση. Το αποτέλεσμα ήταν τρεις αποσκευές επιβατών και ένα παιδικό καρότσι να πέσουν στη θάλασσα.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το λιμενικό σώμα επισημαίνοντας ότι ο πλοίαρχος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 291 παρ. 3 του Ποινικού Κώδικα που αφορά «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς» και αφού απολογήθηκε, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, αφέθηκε ελεύθερος.




Το πλοίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Μυκόνου προερχόμενο από Πειραιά, Σύρο, Τήνο με 946 επιβάτες, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα στη Λιμενική Αρχή της Μυκόνου το πλοίο απέπλευσε με 705 επιβάτες για Πάρο, Νάξο και τελικό προορισμό τον Πειραιά, όπου και κατέπλευσε με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This