Ηλεία: Αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί της επέστρεψαν τα κλοπιμαία αξιοποιώντας την διάταξη Φλωρίδη

Το είδαμε και αυτό

Must Read

Η αλήθεια είναι πως από αυτή την κυβέρνηση έχουμε δει πολλά, περιστατικό όμως ληστές να συλλαμβάνονται και στην συνέχεια να αφήνονται ελεύθεροι επειδή επιστρέφουν τα κλοπιμαία δεν θυμόμαστε να έχει ξανασυμβεί.

Αξιοποίησαν λοιπόν διάταξη του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει αποφυλάκιση σε περίπτωση αποζημίωσης του θύματος.

Είναι  πέρα για πέρα αληθινό και Ελληνικό, αποτέλεσμα του νόμου Φλωρίδη που παρέχει γιατι παροχή είναι μια τέτοια δυνατότητα.

Ειδικότερα, οι δράστες αποζημίωσαν την ηλικιωμένη και τον σύζυγό της επιστρέφοντας τη συνολική αξία των κλοπιμαίων που ανέρχεται σε 120.000 ευρώ.

Σε μια άλλη περίπτωση δύο από τους 4 Ρομά κατάφεραν να αφεθούν ελεύθεροι αφού οι συνήγοροί τους αξιοποίησαν την ίδια διάταξη του Ποινικού Κώδικα.

Κάποτε κατηγορούσαν κάποιοι τον ΣΥΡΙΖΑ οτι επι κυβέρνησης του αποφυλακίζονταν εγκληματίες και αφήνονταν ελεύθεροι αναρχικοί και κουκουλοφόροι. Τώρα, αυτοί οι κάποιοι  έχουν κάνει τα ανήκουστα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This