Με ψαλίδι που κουρεύουν τα πρόβατα έκοψαν την γλώσσα του 69χρονου κτηνοτρόφου! – Ήταν «παραγγελία» η επίθεση;

Βγήκε από την εντατική ο κτηνοτρόφος - Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Must Read

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την άγρια επίθεση στον 69χρονο κτηνοτρόφο στο ποιμνιοστάσιό του στο χωριό Βιλανδρέδο του Ρεθύμνου και οι σοκαριστικές αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ieidiseis.gr, η έρευνα έδειξε πως ο δράστης που αναζητά η αστυνομία για το περιστατικό, έκοψε την γλώσσα του θύματος όχι με ένα απλό ψαλίδι αλλά με αυτό που κουρεύουν τα πρόβατα! Αρχικά είχε εκτιμηθεί πως ο κτηνοτρόφος είχε δαγκώσει την γλώσσα του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών που προηγήθηκαν, ωστόσο, η πραγματικότητα έδειξε πως υπέστη βασανιστήριο!

Το θύμα είναι καλύτερα στην υγεία του. Χθες, Πέμπτη, βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται σε θάλαμο της νευροχειρουργικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με στέλεχος της ΕΛΑΣ που μίλησε στην πηγή ο δράστης δεν ήθελε να δολοφονήσει το θύμα αλλά να το προειδοποιήσει και να στείλει ένα μήνυμα. Σχετικά με τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 69χρονος ανέφερε πως «πυροβόλησε στα χέρια και στα πόδια. Η σφαίρα που κατέληξε στην κοιλιακή χώρα, δεν ήταν από ευθεία βολή, αλλά από εξοστρακισμό. Είναι η σφαίρα που τραυμάτισε τον κτηνοτρόφο στην σπονδυλική στήλη, προκαλώντας πολύ σοβαρό τραυματισμό».

Μάλιστα, ο αστυνομικός τονίζει πως στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει μια «παράδοση» με αιματηρές βεντέτες με αποτέλεσμα τα τελευταία 25 χρόνια να έχουν χάσει την ζωή τους 10 άνθρωποι και να έχει ξεκληριστεί μια οικογένεια. Η οικογένεια του θύματος είχε διαφορές για ένα κτήμα με άλλη οικογένεια με την οποία μένουν κοντά, γεγονός που θα μπορούσε να ανάψει τα αίματα!

Δύσκολη η εξιχνίαση

Η έρευνα της Αστυνομίας είναι εντατική καθώς η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως δύσκολη ως προς την επίλυσή της. Ο δράστης ήρθε και έφυγε από το σημείο πεζός και δεν υπάρχουν ίχνη διαφυγής.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει την πιθανότητα να πρόκειται για ενέδρα κατά παραγγελία, δηλαδή, να υπάρχει ηθικός αυτουργός ο οποίος πλήρωσε τον δράστη να προειδοποιήσει τον κτηνοτρόφο. Πάντως, ο νούμερο ένα ύποπτος της ΕΛ.ΑΣ. έχει άλλοθι.

Παράλληλα, εξετάζεται η σύνδεση της επίθεσης με περιστατικό που είχε λάβει χώρα τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο 26χρονος γιος του 70χρονου κτηνοτρόφου είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα. Τότε είχε οδηγηθεί στην φυλακή ο 40χρονος ηθικός αυτουργός.

Δείτε επίσης:

Ρέθυμνο: Καλύτερα ο κτηνοτρόφος που πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα – «Γρίφος» η εξιχνίαση της υπόθεσης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This