Η Αθηνά Πολίτη μετά τη φωτογράφιση ως sexy καλόγρια «σκάει» από απόψε στο Eliot

Στην πίστα χωρίς... ράσα

Must Read

Μια «καυτή» καλόγρια σε πίστα νυχτερινού κέντρου στο Κολωνάκι. Ο λόγος για την Αθηνά Πολίτη, η οποία έχει απόψε πρεμιέρα στο Eliot, όπου θα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μαζί με τον Αγγελο Διονυσίου. Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε viral το φετινό καλοκαίρι με αφορμή τη μεταμόρφωσή της σε sexy καλόγρια για τις ανάγκες της φωτογράφισης για το νέο της single. Τίτλος αυτού «Σε ό,τι έχω ιερό» και κυκλοφορεί από την Panik Records, με τον Χρήστο Αναστασίου να το υπογράφει ως στιχουργός και συνθέτης και τον Γιάννη Λιονάκη να επιμελείται την ενορχήστρωσή του.

Ηταν τον περασμένο Ιούλιο όταν η εκρηκτική Αθηνά Πολίτη πόζαρε στον φακό με ζαρτιέρες και αποκαλυπτικό μπούστο, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα social media και προκαλώντας «πανικό» στο TikTοk, καθώς ήταν πολλοί εκείνοι που έφτιαξαν χιουμοριστικά βίντεο με τους στίχους του νέου τραγουδιού της καλλιτέχνιδας, ορισμένοι δε μιμούμενοι και το αποκαλυπτικόμοναχικό»!) της outfit.

«Για σένανε θα άλλαζα θρησκεία, απάνω μου έχεις κάθε εξουσία, μαζί σου όλα έχουν σημασία, μακριά σου τίποτα… τίποτα… τίποτα δεν έχει ουσία» λέει το πρώτο κουπλέ του single, με την Αθηνά Πολίτη να μπαίνει μετά δυναμικά και στο ρεφρέν: «Σε ό,τι έχω ιερό, μόνο σένα αγαπάω, δηλητήριο θα πιω, αν σε χάσω θα χαθώ. Σε ό,τι έχω ιερό, καταστρέφομαι, δεν ζω, γύρνα, σε παρακαλώ, αναγκαίο μου κακό». Ποια θα μπορούσε να τα τραγουδάει όλα αυτά, αν όχι μια «hot» καλόγρια, ταγμένη σε έναν και μοναδικό θεό, τον Ερωτα;

Μιλώντας, μάλιστα, τότε στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως όταν ήταν μικρή είχε σκεφτεί όντως να γίνει καλόγρια. «Οταν ήμουν μικρή, είχα περάσει μια φάση που ήθελα να γίνω καλόγρια. Οχι, φυσικά, sexy καλόγρια, με μπούστο και ζαρτιέρες. (γέλια) Κανονική καλόγρια, με ράσο. Πολύ γρήγορα, βέβαια, άλλαξα γνώμη. Οταν είσαι παιδί, φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε διάφορους ρόλους συνέχεια. Για μένα ένας από αυτούς ήταν και της καλόγριας» είχε εξομολογηθεί τότε η Αθηνά Πολίτη, η οποία, ύστερα από τέσσερις μήνες live εμφανίσεων σε μεγάλο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, έρχεται τώρα στην Αθήνα και στο Eliot, για να διασκεδάσει αλλά και να… σκανδαλίσει λαό και Κολωνάκι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This