Τρίτο «θαύμα» για την Πέννυ Μπαλτατζή! Είναι πάλι έγκυος!

Must Read

Τρίτο «θαύμα» για την Πέννυ Μπαλτατζή.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, η οποία είχε περιγράψει πολλάκις δημοσίως τον γολγοθά που ανέβηκε μέχρι να γίνει μητέρα για πρώτη φορά, κυοφορεί ξανά καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Χρήστο Τζούτη, με τον οποίο έχει αποκτήσει ήδη έναν χαριτωμένο γιο και μια υπέροχη κορούλα.

Την αποκάλυψη για την τρίτη εγκυμοσύνη της έκανε η ίδια μέσω Instagram, όπου και δημοσίευσε μια φωτογραφία της, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Και εκεί που λες ότι απαλλάσσεσαι από τις πάνες, να σου και ένα “δωράκι”. Καλό μας ταξίδι, μικρό μου νεραϊδένιο πλάσμα. Σε περιμένουμε να σε αγκαλιάσουμε και οι τέσσερις. #blessed» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της, συγκεντρώνοντας πολλά μηνύματα για συγχαρητήρια από τους followers της.

Δείτε την τραγουδίστρια να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα:

Σε παρελθοντικό χρόνο η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια είχε αναφερθεί εκτενώς στην επιθυμία της να γίνει μάνα, αποκαλύπτοντας πως πέρασε πολλές δυσκολίες (και τέσσερις αποβολές!) μέχρι να τα καταφέρει.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι πριν γίνω μητέρα ήταν η περίοδος που είχα και τη μαμά μου άρρωστη. Επρεπε να διαχειριστώ το πένθος μου, πενθούσα για την μαμά μου, γιατί ήξερα ότι θα φύγει από τη ζωή. Παράλληλα, πενθούσα και για όλο αυτό που περνούσα. Ενιωθα ότι δεν μπορούσα να φτάσω στην πηγή και να έρθει η ώρα να γνωρίσω στη μαμά μου ένα παιδάκι. Οπότε έδωσα χρόνο στον εαυτό μου και είπα ότι δεν θα κάνω παιδί από απωθημένο. Κοίταξα τον εαυτό μου και το σώμα μου. Ησύχασα, όταν έφυγε από τη ζωή η μαμά μου, γιατί ηρέμησε. Και τότε είπα στον Χρήστο ότι τώρα είμαι έτοιμη να προσπαθήσουμε πάλι. Και έμεινα έγκυος από την πρώτη φορά, ύστερα από τέσσερις αποβολές» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This