«Με εκβίαζε, ήταν βίαιος» – Τι λέει η τελευταία σύντροφος του Αλέν Ντελόν

Must Read

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Envoyé Spécial» της γαλλικής τηλεόρασης την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, η γυναίκα που φρόντιζε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, τον Αλέν Ντελόν και η οποία φέρεται να ήταν η τελευταία σύντροφος του, μίλησε για τη δύσκολη σχέση που είχε με τον ηθοποιό που πέθανε την Κυριακή 18 Αυγούστου.

  • της Μαρίας Δεναξά

Όπως δήλωσε , η σχέση τους «δεν ήταν εύκολη κάθε μέρα» ενώ περιέγραψε τον ηθοποιό ως οργισμένο και βίαιο. «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά σας λέω ότι δεν ήταν εύκολο κάθε μέρα», είπε η Χιρομί Ρολέν. Η σχέση της με τον θρύλο του γαλλικού κινηματογράφου «δεν ήταν ένα μακρύ ήσυχο ποτάμι, ήταν περισσότερο σαν μια φουρτουνιασμένη θάλασσα με καταιγίδες όλη την ώρα», συνοψίζει.

«Ήθελε τα πάντα ή τίποτα», υποστήριξε η γυναίκα, η οποία εξήγησε ότι έπρεπε να εγκαταλείψει «την καριέρα της, τα όνειρά της, τον ελεύθερο χρόνο της και τους φίλους της» για τον Αλέν Ντελόν.

«Με έκανε να χάσω τον θάνατο της αδελφής μου, τον θάνατο των γονιών μου. Αναγκάστηκα ακόμη και να εγκαταλείψω την οικογένειά μου επειδή δεν άντεχε να πηγαίνω στην Ιαπωνία. Με έκανε να μην είμαι κοντά στην αδελφή μου και τους γονείς μου την ύστατη τους ώρα. Με εκβίαζε. Μου έλεγε “δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν πας στην Ιαπωνία. Αλλά αν πας, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις στο Douchy (στο κτήμα του ηθοποιού)”. Τόλμησα να πάω στην Ιαπωνία δύο φορές για τον πατέρα μου. Με απέλυσε δύο φορές όταν επέστρεψα από την Ιαπωνία».

Παρά τη σχέση αυτή, που περιγράφεται ως χαοτική, η Χιρομί Ρολέν έδωσε τα πάντα στον ηθοποιό «από αγάπη»: «Αγαπούσα τον Aλέν για 33 χρόνια». Μιλώντας στην δημοσιογράφο Ελίζ Λουσέ, ανέφερε μάλιστα την επιθυμία της να παντρευτεί τον ηθοποιό. Αλλά ο γάμος δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Ξέσπασε διαμάχη μεταξύ με τα παιδιά του ηθοποιού.

Δείτε την συνέντευξή της:

Τον Ιούλιο του 2023, τα τρία παιδιά του Αλέν Ντελόν αποφάσισαν να καταθέσουν μήνυση κατά της Χιρομί Ρολέν, για «ηθική παρενόχληση». Σύμφωνα με την Ανούσκα, τον Αλέν Φαμπιέν και τον Αντονι Ντελόν, η Χιρομί Ρολέν η οποία ζούσε με τον ηθοποιό για αρκετά χρόνια, είχε γίνει όλο και πιο επιθετική και προσβλητική απέναντί τους μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο του ηθοποιού το 2019. Εκδιώχθηκε από το Douchy τον Ιούλιο του 2023 και δεν προσκλήθηκε στην κηδεία του ηθοποιού τον Αύγουστο.

Αποκάλυψε πως έμαθε για τον θάνατο του Αλέν Ντελόν από το τηλέφωνο, όταν ένας φίλος της το είπε. «Εκείνη τη στιγμή, ήμουν καταβεβλημένη, μου ήταν πολύ δύσκολο να πω στον εαυτό μου ότι ο Aλέν δεν υπήρχε πια», λέει. «Από τότε που με έδιωξαν, κρατιόμουν από την ελπίδα ότι μια μέρα θα τον ξαναβρώ. Και ξαφνικά, με τον θάνατό του, αυτή η ελπίδα χάθηκε. Και είπα στον εαυτό μου: “Θεέ μου, δεν πρόλαβα να τον αποχαιρετήσω”. Ζήτησα να μπορέσω να παραστώ στην ταφή και την κηδεία, αλλά δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση [από την οικογένεια], με αγνόησαν», κατέληξε Χιρομί Ρολέν.

Δείτε επίσης:

Σε στενό κύκλο η κηδεία του Αλέν Ντελόν

Σε χωριό της κεντρικής Γαλλίας το Σάββατο η κηδεία του Αλέν Ντελόν

O Αλέν Ντελόν ήθελε να κάνουν ευθανασία στον σκύλο του και να τον θάψουν μαζί του – Αρνήθηκε η οικογένεια

Ο φωτογράφος Βαγγέλης Ρασσιάς μιλά για τις στιγμές του με τον Αλέν Ντελόν στο Φεστιβάλ των Καννών

Θρηνεί ο κινηματογράφος: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Αλέν Ντελόν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This