Έξι Βρετανοί διπλωμάτες απελάθηκαν από την Μόσχα

Must Read

Η FSB, διάδοχος της σοβιετικής KGB, υποστήριξε ότι έχει στην κατοχή της έγγραφα που δείχνουν ότι μια υπηρεσία του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών στο Λονδίνο, υπεύθυνη για την Ανατολική Ευρώπη και την Κεντρική Ασία, συντονίζει “κλιμάκωση της πολιτικής και στρατιωτικής κατάστασης” και είναι επιφορτισμένη με τη διασφάλιση της στρατηγικής ήττας της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Οι έξι διπλωμάτες κατονομάστηκαν από τη ρωσική κρατική τηλεόραση, η οποία μετέδωσε και φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ότι οι ενέργειες της πρεσβείας της Βρετανίας στη Μόσχα ξεπέρασαν κατά πολύ τους διπλωματικούς κανόνες και την κατηγόρησε ότι προέβη σε σκόπιμες ενέργειες με στόχο να πλήξει τον ρωσικό λαό.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This