Ποιο… BBC; Φουλ του ριάλιτι με… κίτρινες αποχρώσεις στον Σκάι

Must Read

Ο Σκάι έχει παραδοθεί στα χέρια του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί. Ποια ειδησεογραφία στον Σκάι και πρόγραμμα αλά BBC; To πρόγραμμα του Σκάι έχει πολλές κίτρινες πινελιές και είναι φουλ από ριάλιτι!

Παραδοσιακά ο Σκάι τα τελευταία χρόνια επενδύει στα ριάλιτι προγράμματα, ωστόσο για πρώτη φορά στην ιστορία του σταθμού από την επόμενη εβδομάδα στο σύνολο του prime time (21.00 – 24.00) και του late night θα αποτελείται αποκλειστικά από αυτού του είδους την τυπολογία προγραμμάτων.

Μπορεί στη συνείδηση των τηλεθεατών ο Σκάι να ήταν ενημερωτικός σταθμός, αλλά θυσιάστηκε η ειδησεογραφία προς χάριν της trash ψυχαγωγίας.

Eτσι, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα το νέο «Survivor» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Το «Survivor» επιστρέφει στις ρίζες του, όπως μας ενημερώνει άλλωστε με δελτίο Τύπου ο Σκάι.

«Κλίμα τροπικό. Διαμονή στη ζούγκλα. Μηδαμινές προμήθειες. Χωρίς φωτιά. Χωρίς εργαλεία. Χωρίς καμία επικοινωνία με τον πολιτισμό. Δεκαοκτώ Survivors με μόνες αποσκευές τα ρούχα που φορούν και μοναδικό εξοπλισμό τις αντοχές τους, έρχονται αποφασισμένοι να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και τη φύση, κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες. Οι φετινοί Survivors είναι άνθρωποι καθημερινοί. Θα χωριστούν σε δύο ομάδες για να καταφέρουν να επιβιώσουν. Η συμβίωση θα είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση. Ησυνεργασία είναι κρίσιμη για το καλό της ομάδας. Τι γίνεται, όμως, όταν το ένστικτο και ο εγωισμός ξυπνούν;».

Από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, και το πρόγραμμα θα αρχίζει στις 21.00 με το ταξιδιωτικό ριάλιτι περιπέτειας «Tempting Fortune» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και θα ακολουθεί στις 22.15-00.15 το «Survivor», το οποίο θα δίνει στη συνέχεια πάσα στο ερωτικό ριάλιτι «Power of Love».

Το κανάλι του Φαλήρου ξεκινά πρώτο τις πρεμιέρες των προγραμμάτων του σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, προφανώς για να γίνει συνήθεια.

Κακά τα ψέματα. Η ζώνη επί της ουσίας περνά στα χέρια του Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως είχε αποφασιστεί μήνες νωρίτερα με σχετική συμφωνία. Σημειώνεται πως η διευθύντρια Προγράμματος του Σκάι Αλκηστις Μαραγκουδάκη διατηρεί άριστη προσωπική σχέση με τον Τούρκο καναλάρχη και παραγωγό, και ήταν ανάμεσα στους ελάχιστους Ελληνες, όπως και ο Γιώργος Λιανός, που προσκλήθηκαν στον τέταρτο γάμο του.

Με αυτή την εναλλακτική των ριάλιτι θεωρούν στον Σκάι πως θα γίνει συνήθεια σε ένα κοινό που είτε δεν ενδιαφέρεται να δει μυθοπλασία ή την παρακολουθεί ετεροχρονισμένα στο διαδίκτυο και στις ανάλογες υπηρεσίες που παρέχουν οι συνδρομητικές πλατφόρμες με το replay ΤV. Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος Ζούλας κατεβαίνει στον Σκάι από την ΕΡΤ, με σκοπό να τον κάνει ειδησεογραφικό κανάλι. Μάλλον προμηνύεται πόλεμος με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This