Κάποιοι φλερτάρουν με τον κίνδυνο εκδήλωσης ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου

Must Read

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδίκασε έντονα την μεταφορά βαλλιστικών πυραύλων ιρανικής κατασκευής στη Ρωσία. Παράλληλα επισημαίνεται πως κάτι τέτοιο αποτελεί άμεση απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και αντιπροσωπεύει μια ουσιαστική υλική κλιμάκωση από την παροχή ιρανικών UAV και πυρομαχικών, τα οποία η Ρωσία χρησιμοποίησε στον παράνομο επιθετικό της πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει πως  «η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ανταποκριθεί γρήγορα και σε συντονισμό με τους διεθνείς εταίρους, συμπεριλαμβανομένων νέων και σημαντικών περιοριστικών μέτρων κατά του Ιράν, συμπεριλαμβανομένου του προσδιορισμού ατόμων και οντοτήτων που εμπλέκονται στα προγράμματα βαλλιστικών πυραύλων και drone του Ιράν και από αυτή την άποψη εξετάζει το ενδεχόμενο περιοριστικών μέτρων στον τομέας της αεροπορίας του Ιράν.

Καταλήγει πως «ερχεται εν μέσω των πιο πρόσφατων επιθέσεων της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων με βαλλιστικούς πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, που αποδεικνύουν τη σαφή αποφασιστικότητά της να συνεχίσει τον βίαιο επιθετικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας και του λαού της, στοχεύοντας κυρίως κρίσιμες ενεργειακές υποδομές, προσπαθώντας να προκαλέσει το μέγιστο δυνατό απώλειες αμάχων και καταστροφές μεγάλης κλίμακας».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι αλήτες στο ιερατείο των Βρυξελλών συνεχίζουν την προπαγάνδα για κίνδυνο της Ευρώπης από την Ρωσία ενώ οι ίδιοι πυροβολούν τα πόδια τους με την υποτέλειά τους στις ΗΠΑ και τους νεοταξίτες, με αποφάσεις που κλόνισαν την ευρωπαίκή οικονομία και συνεχίζουν την συνεχή εισροή λαθρομεταναστών που πλέον αποτελούν τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα στους πολίτες της ΕΕ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This