Κωνσταντινούπολη: Ένας οδηγός ταξί αναγνώρισε τον 78χρονο που είχε χαθεί – Το χρονικό του εντοπισμού του

Αίσιο τέλος στο θρίλερ

Must Read

Περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές σχετικά με τον εντοπισμό του 78χρονου ο οποίος είχε χαθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη όταν πήγε ταξίδι με σύλλογο συνταξιούχων.

Από την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη του μέχρι και σήμερα, δεκάδες φυλλάδια είχαν κυκλοφορήσει στην πόλη με το πρόσωπο του ηλικιωμένου. Έτσι όταν ένας οδηγός ταξί  που τον είδε σήμερα το πρωί αναγνώρισε άμεσα ποιος είναι. Ο οδηγός συμμετείχε από χθες στις έρευνες μαζί με την οικογένεια του αγνοούμενου. Οι έρευνες έγινα πιο εντατικές όταν συνάδελφός του οδηγού είπε πως τον είδε να περιφέρεται σε πάρκο, 4 χλμ μακριά από την πλατεία Ταξίμ όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο οδηγός θέλησε να μεταφέρει τον 78χρονο στο ξενοδοχείο που διέμενε η οικογένειά του αλλά δεν τους βρήκε εκεί. Έτσι ενημέρωσε το Ελληνικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης το οποίο με τη σειρά του επικοινώνησε με την τουρκική αστυνομία.




Στη συνέχεια ο 78χρονος μεταφέρθηκε με όχημα της τοπικής αστυνομίας, στο αστυνομικό τμήμα, ενώ κλήθηκαν και εκπρόσωποι του Ελληνικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης. Πρόκειται να καταθέσει σχετικά με όσα έγιναν.

«Ο πατέρας μου βρέθηκε τώρα το πρωί και είναι καλά. Δεν γνωρίζουμε ακόμα όλες τις λεπτομέρειες. Κλαίμε από χαρά που βρέθηκε και είναι ζωντανός», λέει η κόρη του στο newsit.gr ανακουφισμένη ενώ ο γιος του δήλωσε: «Είναι καλά στην υγεία του ευτυχώς. Ακόμη δεν πήγα κοντά του, γιατί βρισκόμουν σε άλλη περιοχή και χρειάζεται λίγος χρόνος για να φτάσω εκεί. Τον βρήκε  ένας ταξιτζής σε ένα πάρκο, τον αναγνώρισε και κάλεσε την αστυνομία. Εμένα με ενημέρωσαν οι προξενικές αρχές και πρέπει να πάω στην αστυνομία για καταθέσεις και διατυπώσεις μου είπαν».

Αριστερά, ο ταξιτζής που εντόπισε τον 78χρονο και δεξιά ο συνάδελφός του που τον είδε να περιφέρεται σε πάρκο της Κωνσταντινούπολης

Δείτε επίσης:

Εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This