Αντιπολίτευση της… λαϊκής αγοράς από τους βουλευτές της ΝΔ

Ζητείται το «ξήλωμα» του νόμου

Must Read

Συνεχίζουν την… αντιπολίτευση οι βουλευτές της ΝΔ. Σειρά είχε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, που κατέθεσε ερώτηση εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, την επομένη της δήλωσής του ότι για την ακρίβεια φταίει το… λάδι. Ο βουλευτής της ΝΔ «βάζει χέρι» στον υπουργό της ΝΔ για τις λαϊκές αγορές και κυρίως για τις άδειες που δεν δίνονται.

Εδώ και 3 χρόνια που ψηφίσθηκε ο νόμος 4849/2021 για τις λαϊκές «δεν έχει εκδοθεί κάποια προκήρυξη για την είσοδο νέων παραγωγών στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλίας» αναφέρει ο Μ. Χαρακόπουλος.

«Η υπάρχουσα νομοθεσία, που προβλέπει την έκδοση νέων αδειών και την κάλυψη των κενών με προκήρυξη από την Περιφέρεια και όχι από τον Δήμο, πρακτικά δεν συμβάλλει στην ευελιξία που απαιτείται» τονίζει και ζητά το «ξήλωμα» του νόμου της ΝΔ. Πρακτικά ζητά να επιστρέψει στους Δήμους η αρμοδιότητα για τις άδειες στις λαϊκές αγορές.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This