Ρόδος: 59χρονη προσπάθησε να πνίξει τον 86χρονο πατέρα της – Τον έσωσε γείτονας που κάλεσε το 112

Must Read

«Εγώ θα σε σκοτώσω και θα πάω φυλακή» φώναζε σε έξαλλη κατάσταση μια 59χρονη προς τον 86χρονο πατέρα της χθες νωρίς το πρωί στη Ρόδο, ωθώντας γείτονα που άκουσε τις φωνές σε σωτήρια παρέμβαση, καθώς κάλεσε το «112» για να κινητοποιηθούν οι Αρχές.

Επιτόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην κόρη και κάλεσαν τον ηλικιωμένο πατέρα της να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ο ίδιος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είπε στους άνδρες της αστυνομίας ότι στις δέκα το πρωί η κόρη του έβαλε τα χέρια της στο στόμα του και του έκλεισε τη μύτη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανασάνει. Κατάφερε, ωστόσο, να της τραβήξει το χέρι και φώναξε «βοήθεια», ενώ, στην προσπάθειά του να της ξεφύγει, βγήκε τρέχοντας στην αυλή του σπιτιού τους, με την 59χρονη, όμως, να του ορμάει και να τον χτυπά με μανία στο σώμα και το κεφάλι, σύμφωνα με την περιγραφή του.

Ο 86χρονος αρνήθηκε να πάρει κουμπί πανικού και να μεταφερθεί σε δομή για την ασφάλειά του, παρά ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου ζει με τη σύζυγό του, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Η ίδια, μάλιστα, υπήρξε και αυτόπτης μάρτυρας του βίαιου αυτού περιστατικού.

Οι αστυνομικοί έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια του πατέρα, ενώ η επίδοξη πατροκτόνος οδηγήθηκε σήμερα Παρασκευή ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This