Ο Σταμάτης Γονίδης προσεύχεται για ώρες κάθε βράδυ – «Ο Χριστός δεν είπε ποτέ ψέματα»

Must Read

Για την σχέση του με την Ορθοδοξία, την απόφαση που πήρε για να γράψει βιβλίο αλλά και για την αγαπημένη του σύζυγο, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή «Summer’s Cool».

Όπως δήλωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης, λαμβάνει πολύ αγάπη από την σύζυγο του, την οποία εκτιμά βαθύτατα: «Η γυναίκα μου αποφεύγει να βγαίνει στα μίντια, την ενδιαφέρει η οικογένειά της και να είναι καλά. Είναι όμορφη, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ωραία. Όταν ο άλλος σου δείχνει αγάπη κι αυτός που σε αγαπάει, σε συγχωρεί και κάνει υπομονή, λίγο φιλότιμο να έχεις, δεν μπορείς να τον πληγώσεις. Μεγαλώνοντας τα σκέφτεσαι λίγο πιο σωστά».




Αναφερόμενος στο βιβλίο που έγραψε και την πίστη του στο Θεό, ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε: «Τον “Ιπτάμενο Λαγό” τον έγραψα σε ένα βράδυ. Ο καλλιτέχνης πρέπει να αγαπάει και να συγχωρεί διπλά. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι αυτά που έχεις πάρει είναι δώρα από τον Θεό και τον κόσμο. Οφείλεις να είσαι πιο πνευματικός και να λες την αλήθεια. Γιατί ο Χριστός δεν είπε ποτέ ψέματα. Άργησα να τον γνωρίσω, αλλά ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι προσεύχεται καθημερινά: «Το βράδυ όταν έχω να πάω κάπου, κοιμάμαι τρεις ώρες, αλλά μπορεί να κάνω προσευχή με το κομποσκοίνι για ώρες. Το κάνω κάθε βράδυ. Η μετάνοια είναι που σε σώζει, τίποτα άλλο. Όλες οι αμαρτίες, μετανοείς και ο Θεός σε δέχεται. Χρειάζομαι κι άλλη πίστη. Πάντα ήμουν δύσπιστος και για να πιστέψω πρέπει να πάρω σημάδια. Και στο μπάνιο που έπεσα ήταν για να ξυπνήσω».

Δείτε επίσης:

Θα γίνει… Χαμάς! Το τραγούδι-έκπληξη που ετοίμασε ο Σταμάτης Γονίδης στη Νατάσα Μεντή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This