«Σύννεφα» στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ

Για ποιους λόγους το ζευγάρι το έχει ρίξει στους καβγάδες

Must Read

Δεν του έφταναν όσα του έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την «κρεβατομουρμούρα» από τον σύζυγό του που δεν συμφωνεί καθόλου με τις επιλογές του!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου
    Εφημερίδα Espresso

«Συννεφάκια» με γκρίνια και καβγαδάκια μαζεύονται πάνω από τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ (πριν ακόμη κλείσουν τον μήνα του μέλιτος και εν μέσω της ξαφνικής και αναπάντεχης για αυτούς «έκπτωσης» του πρώην πια προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το αξίωμά του), σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» από το περιβάλλον τους!

Δεν του φτάνουν δηλαδή του Κασσελάκη τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, που τον κήρυξε δις έκπτωτο, έχει και απίστευτη «κρεβατομουρμούρα» από τον σύζυγό του που του γκρινιάζει για τις τελευταίες επιλογές του. Μετά τον λαμπερό τετραήμερο γάμο τους στην Κρήτη και ύστερα από την επεισοδιακή Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της Κουμουνδούρου, οι καβγάδες και οι τσακωμοί τους φέρεται ότι είναι συχνοί. Ο Τάιλερ, που είναι έξω από τον… χορό και θεωρεί ότι βλέπει πιο καθαρά τα πράγματα, επιμένει ότι ο Στέφανος θα πρέπει να τα παρατήσει και να απέχει από το διαλυτικό σκηνικό πριν αυτό χαλάσει και τον γάμο τους!

Εκείνος όμως δεν ασπάζεται αυτή τη θέση, με αποτέλεσμα τα εκρηκτικά μεταξύ τους επεισόδια! Φημολογείται δε ότι εκείνο το περίφημο βράδυ που εκδιώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης δεν το πέρασε στην αγκαλιά του συζύγου του, όπως θα ήταν το αναμενόμενο, αλλά πήγε στο πατρικό του στον Νέο Κόσμο, καθώς είχε προηγηθεί έντονη διαφωνία του ζευγαριού. Τα νεύρα του φαντάζει λογικό να «είναι κρόσσια», που λέει και ο λαός, καθώς τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά, ενώ και οι εκκρεμότητες είναι μεγάλες. Στον ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει τρέξιμο λόγω της συμμετοχής του στην εκλογική διαδικασία για την προεδρία, το σπίτι στο Κολωνάκι, που αγοράστηκε με υψηλότατο τίμημα, προκαλεί στρες, καθώς ήταν επένδυση «για τον πρόεδρο Κασσελάκη» και όχι για τον υποψήφιο με αμφίβολη την εκλογή του, ενώ στον σχεδιασμό του ζευγαριού υπήρχε και υπάρχει, όπως μαθαίνουμε, η δημιουργία ενός πολυχώρου γυμναστηρίων και spa, ένα μοδάτο Health Center δηλαδή, που θα το διευθύνει ο Τάιλερ Μακμπέθ. Ολα αυτά αγχώνουν πολύ τον Στέφανο Κασσελάκη, που δεν πρόλαβε να χαρεί τον γάμο του και πρέπει τώρα να κολυμπήσει σε βαθιά νερά προβλημάτων…

Ως γνωστόν οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 29 Αυγούστου, δηλαδή ένα δεκαπενθήμερο πριν ξεσπάσει όλη αυτή η θύελλα. Ο σύζυγος του Στέφανου και μέλη της οικογένειάς του τον «στήνουν στον τοίχο» και για τους συνεργάτες του που δεν κατάλαβαν τι γινόταν μέσα στο ίδιο τους το κόμμα και οδηγήθηκαν στην έξοδο. Γεγονός είναι πάντως ότι ο Τάιλερ, από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε τι σημαίνει ελληνική πολιτική σκηνή, είχε τις αντιρρήσεις του, τις οποίες δεν έκρυψε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας την περασμένη άνοιξη στον Τάσο Τρύφωνος: «Σε προσωπικό επίπεδο προφανώς έχει υπάρξει μια τριβή στην προσωπική μου ζωή, ένα βάρος γιατί πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, δεύτερον δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθώ με τα προσωπικά μου ζητήματα. Εχω μεγάλο κόστος, και οικονομικό και συναισθηματικό, αλλά δεν συγκρίνεται αυτό με το βάρος που έχει ο Ελληνας πολίτης που γνωρίζω εκεί έξω» ήταν τα λόγια του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το περίφημο love story ξεκίνησε μεταξύ τους, όπως και το τηλεοπτικό «Sex and the city», στις περίφημες γειτονιές των πλούσιων Αμερικανών, στο Μανχάταν! Eνα love story που το μάθαμε κι εμείς, όπως και τον Κασσελάκη, μέσα από τις δεκάδες συνεντεύξεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Επεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο κ.λπ. Επειτα από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Κι έτσι αρχίσαμε να μιλάμε» ήταν τα τρυφερά λόγια του Στέφανου για τον Τάιλερ της καρδιάς του! Ο Στέφανος και ο Τάιλερ έγιναν ζευγάρι αμέσως. Αραγε οι τριγμοί λόγω της πολιτικής θα καταφέρουν να κλονίσουν αυτή την ιστορία αγάπης ή να την ενδυναμώσουν περισσότερο; Μέχρι στιγμής πάντως υπερισχύουν οι προστριβές. Τουλάχιστον αυτό λένε όσοι αληθινά γνωρίζουν.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This