Oι Αμερικανοί θέλουν την Βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο

Το μήνυμα της Ουάσινγκτον προς την Αθήνα είναι σαφές

Must Read

Αμερικανοί φτιάχνουν βάσεις σε όλες τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ που γειτνιάζουν με την Ρωσία και τους δορυφόρους της. Το ίδιο και στην Ελλάδα! Την τελευταία 10ετία ξεφυτρώνουν καινούργιες σε ολόκληρη την επικράτεια (Αλεξανδρούπολη) ενώ εκσυγχρονίζονται και συντηρούνται οι υφιστάμενες, όπως οι αποθήκες πυρηνικών όπλων στον Άραξο!

Την εποχή διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είχε παραχωρηθεί η βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο της 1ης ΤΑΞΑΣ για μεταστάθμευση επιθετικών ελικοπτέρων των ΗΠΑ, ώστε να επιχειρούν στα Βαλκάνια, την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική. Σήμερα, σύμφωνα με το ieidiseis, οι Αμερικανοί ζητούν αμιγώς δική τους την Βάση Στεφανοβικείου εάν υλοποιηθεί το σχέδιο μετακίνησης της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Daniel.

Το μήνυμα της Ουάσινγκτον προς την Αθήνα είναι σαφές: Εάν δεν μπορείτε εσείς να κάνετε έργα υποδομής και προστασίας του στρατιωτικού σας υλικού στην Βάση Στεφανοβικείου, δώστε την σε εμάς να την φτιάξουμε, διότι το συγκεκριμένο σημείο στην Μαγνήσια είναι στρατηγικής σημασίας για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Οι Αμερικανοί επιθυμούν το Στεφανοβίκειο ως έδρα των επιθετικών τους ελικοπτέρων για να μπορούν να επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ.ΤΟ ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΝΕΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΡΑΙΧ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ.

    • Να τους το πείς αυτό ..
      να σου δώσουν φυστίκια αράπικα απ την Καλιφόρνια και ένα λάσο ν αμολάς καλούμπα στη παραλία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This