Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ: «Έφυγε» ο θρυλικός Αμερικανός άσος των ελληνικών γηπέδων και του ΝΒΑ, Μίτσελ Γουίγκινς

Άφησε το αποτύπωμά του στα παρκέ

Must Read

Στο πένθος βυθίστηκε το παγκόσμιο μπάσκετ στην είδηση του θανάτου του σπουδαίου Μίτσελ Γουίγκινς στα 65 του χρόνια. Ο εκλιπών τίμησε τα ελληνικά γήπεδα στα 90s’ όταν το μπάσκετ μεσουρανούσε στα μέρη μας. Τίμησε το ελληνικό μπάσκετ με την παρουσία του σε ιστορικά σωματεία, στον Πανιώνιο, τον Σπόρτιγκ και τον Μίλωνα, υπήρξε πραγματική καλαθομηχανή, τόσο στο ΝΒΑ όσο και στην ελληνική Α1, ενώ ένα από τα παιδιά του ο διάσημος Άντριου παίζει στην εθνική Καναδά και στο ΝΒΑ με τους Γουόριορς.

Ο Γουίγκινς έδινε μεγάλη μάχη τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας και την Παρασκευή, έφυγε από τη ζωή. Στομ ΝΒΑ έγραψε την δική του ιστορία, αγωνιζόμενος σε Σικάγο Μπουλς (1982-1984), Χιούστον Ρόκετς (1984-87 & 1989-90) και στους Φιλαδέλφεια 76ερς (1991-92).

Την είδηση του θανάτου του θρυλικού άσου των παρκέ ανακοίνωσε η κόρη του Ανγκέλικα με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στο Instagram, όπου ανέφερε: «Αναπαύσου. Θα μας λείπεις για πάντα. Σε αγαπώ για πάντα μπαμπάκα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NBA History (@nbahistory)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This