Οι πρώτες δηλώσεις του 78χρονου που χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη

Πώς περνούσε τις μέρες του

Must Read

Τον τρόπο με τον οποίο περνούσε τις μέρες του όταν είχαν χαθεί τα ίχνη του περιέγραψε ο 78χρονος Δημήτρης Παπαδημητρίου ο οποίος είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη όταν έφτασε εκεί με το γκρουπ του συλλόγου συνταξιούχων με το οποίο είχε πάει.

Ο ηλικιωμένος είχε χαθεί από την 5η Σεπτεμβρίου και εντοπίστηκε χθες από οδηγό ταξί να περιπλανιέται στους δρόμους της πόλης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όλες αυτές τις μέρες τριγύριζε στους δρόμους και κοιμόταν στο γρασίδι. Όπως είπε προσπαθούσε να επικοινωνήσει με αστυνομικούς αλλά αντιμετώπιζε δυσκολίες λόγω του γεγονότος ότι δεν μιλούσε την γλώσσα.

Δείτε βίντεο:




Συγκεκριμένα, ο 78χρονος είπε χθες κατά την παρουσία του στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας:

«Πήγαινα, έδινα παρών κάθε μέρα σε ένα από τα αστυνομικά τμήματα ή σε έναν αστυνομικό που ήταν έξω, από αυτούς που γυρίζουν στην πόλη. Δεν καταλάβαιναν τι έλεγα. Κοιμόμουν στο γρασίδι, Να φανταστείς ότι αυτό δείχνει πως ήμουν και λίγο έξω από τον εαυτό μου, γιατί είχα ξεχάσει ότι όταν ήρθα εδώ, πήγα σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο».

Ο κ. Δημήτρης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που βρέθηκε πάλι με τους δικούς του ανθρώπους οι οποίοι είχαν έρθει στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Κωνσταντινούπολη: Ένας οδηγός ταξί αναγνώρισε τον 78χρονο που είχε χαθεί – Το χρονικό του εντοπισμού του

Εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This