Πάτρα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 14χρονος – Συνελήφθη 12χρονος!

Του έριχνε μπουνιές στο κεφάλι και κλωτσιές στα πόδια - Συμμαθητές τους τραβούσαν βίντεο τον άγριο καβγά τους

Must Read

Ραγδαία είναι η αύξηση περιστατικών βίας μεταξύ ανηλικών στη χώρα μας καθώς μέρα με την ημέρα νέα επεισόδια έρχονται στο φως.

Αυτή τη φορά ένας 12χρονος συνελήφθη στην Πάτρα γιατί ξυλοκόπησε άγρια έναν 14χρονο με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο!

Το χρονικό της επίθεσης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 14χρονος όταν τον προσέγγισε 12χρονος και στη συνέχεια του επιτέθηκε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Ο νεαρός… νταής άρχισε να χτυπά το θύμα με γροθιές στο κεφάλι και κλωτσιές στα πόδια, ενώ στη συνέχεια τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο 14χρονος να πέσει σε μαντρότοιχο και να τραυματιστεί στο ύψος της λεκάνης.

Στο σημείο της επίθεσης έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον ανήλικο τραυματία και τον μετέφερε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Όπως μεταδίδει το flamis.gr, ο καβγάς ξεκίνησε για τα μάτια μιας κοπέλας και μάλιστα παρόντες στο περιστατικό ήταν αρκετοί συμμαθητές των δύο ανηλίκων οι οποίοι αντί να παρέμβουν τραβούσαν βίντεο τον άγριο καβγά τους! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 12χρονος συλληφθείς είναι μποξέρ σε σύλλογο της Πάτρας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Σοκαρισμένοι οι γονείς του θύματος υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 12χρονου, ο οποίος συνελήφθη για πρόκληση σωματικών βλαβών, αλλά και τον γονέων του στους οποίους οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες για παραμέληση της εποπτείας του.

Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This