Οι πρώτες δηλώσεις του μικρού Γιαννάκη μετά το μεγάλο χειρουργείο στις ΗΠΑ – «Ξαναγεννήθηκε» λέει η μητέρα του

Must Read

To πρώτο μεγάλο βήμα για να γίνει καλά έκανε ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης πραγματοποιώντας την περασμένη εβδομάδα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα έκανε μια επέμβαση επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής,που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο 14χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει την αγάπη και την υποστήριξη όλη της ομάδας και όλων των Ελλήνων δήλωσε μετά την επέμβαση σε βίντεο που μετέδωσε ο Alpha:

«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είμαι σήμερα εδώ και ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή».

Η μητέρα του Γιαννάκη είπε πως ουσιαστικά με την επέμβαση ήταν σα να ξαναγεννιέται καθώς ήρθε στον κόσμο στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 και ακριβώς 14 χρόνια μετά έκανε την επέμβαση.

Δείτε βίντεο:




Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης φρόντισαν να καλύψουν όλα τα έξοδα που χρειάζονται γι’ αυτή την μεγάλη μάχη.

Οι γονείς του νεαρού ενημερώνονταν ανά μία ώρα από το ιατρικό επιτελείο του Saint Louis Children’s Hospital. Η επέμβαση, όπως προγραμματιζόταν, πήγε καλά, με τον μικρό να αναρρώνει από τη νάρκωση.

Το παιδί που έχει συγκινήσει με την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως για τα μηνύματα ενότητας που περνάει καταφέρνοντας να ενώσει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε περίπου 1,5 μήνα. Επειτα θα μπει στη φάση των φυσιοθεραπειών με στόχο να περπατήσει και πάλι!

Χιλιάδες ήταν τα μηνύματα στήριξης στο μεγάλο αγώνα του, με όλους να περιμένουν τα νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ευχή όλων, το παιδί να είναι γερό και να βρεθεί γρήγορα κοντά στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, αλλά και σε όλα τα γήπεδα όλων των ομάδων!

(κεντρική φωτογραφία: Giannis Papastefanakis/Facebook)

Δείτε επίσης:

ΕΠΟ – Εθνική ομάδα: «Γιαννάκη, είμαστε όλοι δίπλα σου, σε περιμένουμε στο γήπεδο»

Σύντομα όρθιος και νικητής! Ο μικρός Γιαννάκης δίνει τον μεγάλο του αγώνα στις ΗΠΑ!

Τα ξεχωριστά γενέθλια του μικρού Γιαννάκη πριν μεταβεί στις ΗΠΑ: Η έκπληξη των παικτών του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This