Η επιστολή μάνας που συνθλίβει τα ψεύδη Μητσοτάκη!

Αφορμή οι εξαγγελίες στην 88η ΔΕΘ και η επίπλαστη πραγματικότητα που παρουσίασε

Must Read

Κόλαφος επιστολή Ελληνίδας μάνας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα ψέματα που λέει στους πολίτες ανερυθρίαστα. Αφορμή στάθηκαν οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην 88η ΔΕΘ και η επίπλαστη πραγματικότητα που παρουσίασε.

Ανοιχτή επιστολή, προς τον Πρόεδρο της ΝΔ

Κύριε Πρόεδρε

Έρχομαι να σας απασχολήσω με την επιστολή μου αυτή, μετά την προσεκτική ανάγνωση των όσων εξαγγείλατε στην ΔΕΘ το προηγούμενο Σάββατο 7/9/2024. Σας γράφω τώρα, γιατί ανέμενα, ότι μετά από την πενταετή διακυβέρνηση της χώρας από εσάς, κάποια πράγματα θα είχαν δρομολογηθεί προς την κατεύθυνση της αναπτύξεως της οικονομίας, της βελτιώσεως της παιδείας της εξυγειάνσεως της υγείας, αλλά και της επιλύσεως του λαθρομεταναστευτικού. Δυστυχώς, τίποτε από τα ανωτέρω δεν μπήκαν σε σταθερή τροχιά βελτιώσεως.

Η ανάπτυξη που υποσχεθήκατε, αφορά στην πώληση κτημάτων Ελλήνων σε αλλοδαπούς, ενώ βιοτεχνίες και βιομηχανίες κλείνουν, ή μεταφέρουν αλλού τις έδρες παραγωγής τους. Δηλαδή, αναγκάζονται οι πένητες πλέον Έλληνες, της πρώην μεσαίας οικονομικής τάξεως, να πουλούν την περιουσία τους, προκειμένου να επιβιώσουν.

Παιδεία δεν υπάρχει, εκπαίδευση προσπαθείτε να οργανώσετε, αλλά η εμμονή σας με την εξυπηρέτηση της woke agenda, καταστρέφει ό,τι υγιές υπήρχε στην Ελληνική εκπαίδευση. Η πολυπολιτισμικότητα, που με τόση αγωνία προσδοκάτε, με μαθητές διαφορετικού επιπέδου γνώσεως της Ελληνικής γλώσσας στην ίδια τάξη, καθιστά ακόμη δυσκολότερη την απόκτηση γνώσεων από τους μαθητές.

Ο τομέας της υγείας νοσεί και το γνωρίζετε πολύ καλά. Ευθύνη γι αυτό, έχει και η κυβέρνησή σας, η οποία αυθαιρέτως απεφάσισε τον υποβιβασμό του δημοσίου χαρακτήρος της υγείας.

Κύριε πρόεδρε, ενθυμούμαι ότι τον Ιούλιο του 2009 είχαμε κάνει μία εξαιρετική συζήτηση, που περιελάμβανε και την ιατρική κοινότητα, όπως και τους παρόχους υγείας, μεταξύ των οποίων και των συναδέλφων μου Φυσικοθεραπευτών, που ως εκπρόσωπό τους με συναντήσατε. Συμφωνήσατε λοιπόν τότε, ότι η πατρίδα μας διέθετε εξαιρετικούς παρόχους υπηρεσιών υγείας, αυτό δε στο οποίο υστερούσε, ήταν οι υποδομές, η καλή οργάνωση και φυσικά οι αμοιβές που ελάμβαναν οι πάροχοι. Προφανώς οι πολλές ευθύνες σας τώρα ως πθ, σας έκαναν να μην ασχοληθείτε με το μείζον αυτό θέμα. Έτσι εξακολουθούμε να έχουμε εξαιρετικούς επιστήμονες στην υγεία υποαμειβομένους, που εργάζονται σκληρά, σε ακαταλλήλους πολλές φορές χώρους.

Όσο για την μεταναστευτική πολιτική, που ουσιαστικά αφορά την εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα, πιστεύω ότι έχετε εγκαταλείψει οποιαδήποτε προσπάθεια να την περιορίσετε, για το καλό της χώρας και των Ελλήνων. Δέσμιος μίας νοσηρής πολιτικής της καταρρέουσας ΕΕ, δίδετε όλο και περισσότερες παροχές στους εισβολείς, όλο και περισσότερες ευκαιρίες στις αμαρτωλές ΜΚΟ, να δημιουργούν ασφυκτική κατάσταση στην χώρα, ανεξέλεγκτες από το κράτος και να λειτουργούν πολλές φορές ως λαθρέμποροι. Η εμμονή σας με την αντιμετώπιση του δημογραφικού, μέσω της χορηγήσεως ιθαγενείας σε αγνώστους, αγνώστου προελεύσεως, προθέσεων και διαθέσεων, δημιουργεί πλέον προβλήματα στους Έλληνες, οι οποίοι δεν σας εξουσιοδότησαν με την ψήφο τους για τέτοιες πρακτικές. Μετατρέπετε την χώρα μας σε χώρο ,με αυταρχισμό και ύποπτες μεθοδεύσεις. Εκτός αυτού όμως και ο κύκλος των ανθρώπων που επιλέξατε να σας περιβάλλουν στο Μαξίμου, αλλά και στο κόμμα, μη εχόντων καμία σχέση με το ιδεολογικό πλαίσιο στο οποίο κινείται όλα αυτά τα χρόνια η ΝΔ, δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στα μέλη και στελέχη της ΝΔ.

Η απομόνωση και η εκδίωξη διαχρονικών αγωνιστών της ΝΔ από το σπίτι τους που ήταν η παράταξη, βαρύνει εσάς προσωπικά και τις επιλογές σας. Η αποκοπή σας από τους εκλέκτορες που βοήθησαν στην εκλογή σας στην θέση του προέδρου και αργότερα του πρωθυπουργού, δείχνει έπαρση και αγνωμοσύνη, στους ανθρώπους που επέτρεψαν και στήριξαν διαχρονικά την οικογένεια σας να σταδιοδρομήσει επαγγελματικά μέσω του κόμματος της ΝΔ στην πολιτική.

Η συγκέντρωση ατόμων από τα λύματα των ποταμίσιων παρυφών και η υπέρμετρη εμπιστοσύνη σας στους εκπροσώπους του καταστροφικού για την πατρίδα σημιτισμού, γεννά εύλογα ερωτήματα ως προς τις προθέσεις σας. Η ανάθεση του υπουργείου εξωτερικών στον κ. Γεραπετρίτη και η υιοθέτηση της γεραπετριτίου πολιτικής του εφησυχασμού και του ενδοτισμού, στις σχέσεις με τον διεκδικητικό γείτονα, σας καθιστά πλέον επικίνδυνο για την Πατρίδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με την βοήθεια των εκλεκτών νυν μετεχόντων στην κυβέρνησή σας, υπέγραψε την άθλια συμφωνία των Πρεσπών, την οποία έστω κι αν οι Σκοπιανοί παραβιάζουν κατ’ εξακολούθηση, εξακολουθείτε να περιφρουρείτε ως κόρη οφθαλμού. Προφανώς πιστεύετε στην ρήση του πατρός σας, ότι «σε δέκα χρόνια, όλα θα έχουν ξεχαστεί». Θα διαψευσθείτε όμως.

Παραλλήλως συρόμενος από άτομα, του ψυχοπαθολογικού φάσματος, με εκβιασμούς στους βουλευτές της κάποτε υπερήφανης αυτής παράταξης, προτείνατε και ψηφίσατε νόμο, που δεν σέβεται την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων του 2016, περί μη νομιμοποιήσεως του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Ολοκληρώσατε δε το έγκλημα ,με την νομιμοποίηση της τεκνοθεσίας μέσω αυτού.

Καταστήσατε την γυναίκα, μηχανή αναπαραγωγής παιδιών, με σκοπό να πωληθούν σε ανθρώπους με διαπιστωμένες ψυχοπαθολογικές διαταραχές. Δεν χρειάζεται φυσικά να σας υπενθυμίσω την αρνητική θέση της μεγάλης πλειοψηφίας όχι μόνον των Νεοδημοκρατών, αλλά και όλων των Ελλήνων για το συγκεκριμένο θέμα. Πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που η ΝΔ φθίνει συνεχώς είναι αυτός.

Άλλος ένας λόγος είναι η ανεξέλεγκτη εκτόξευση των ειδών πρώτης ανάγκης στα ύψη, όπως και των υπηρεσιών των πρώην ΔΕΚΟ που κάνει δύσκολη την καθημερινότητα των Ελλήνων. Η επαφή σας με τον απλό πολίτη, δυστυχώς είναι ανύπαρκτη. Την έχετε εμπιστευθεί στους αυλοκόλακες που σας περιβάλλουν. Όπως έχετε εμπιστευθεί και την τύχη της πατρίδος μας, σε μη έχοντες γαλουχηθεί με το αξιακό ιδεολογικό πρότυπο της ΝΔ και ανατραφεί με εθνοκεντρική παιδεία.

Να σας θυμίσω σ’ αυτό το σημείο, ότι είσθε πρωθυπουργός της χώρας, δεν σας εδόθη όμως ποτέ η εξουσία να εγκαταλείπετε την Εθνική μειονότητα της Β. Ηπείρου στα χέρια του απεργαζομένου την εξόντωσή της, πρωθυπουργού της Αλβανίας. Δεν εξουσιοδοτηθήκατε να «ξεπουλάτε» στο όνομα της ειρηνικής συμνίωσης Ελληνικά εδάφη, ούτε βεβαίως και να θεωρείτε την χώρα περιουσιακό στοιχείο της οικογενείας σας.

Εύχομαι τα λεχθέντα από επίσημα χείλη πανεπιστημιακών δασκάλων, για την όζουσα περίπτωση της Κάσου, για το γκριζάρισμα πλήν των Ιμίων και της Ζουράφας και άλλων βραχονησίδων με την θαλάσσια περιοχή γύρω τους και για την υποτέλεια έναντι των Τούρκων, να μην βγούν αληθή. Οι Πρέσπες του Αιγαίου να μην υπάρξουν. Για εσάς το εύχομαι.

Η συνειδητή απόφαση εγκατάλειψης του Β. Έβρου αποτελεί ένδειξη, αν όχι απόδειξη της πολιτικής της υποτελείας και του ενδοτισμού που ακολουθείτε. Στον έχοντα το μεγαλύτερο μήκος νομό της Ελλάδος, είσοδο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, φροντίσατε να μην υπάρχει συγκοινωνία μέσω σιδηροδρόμου, ο οποίος χρησιμοποιείται πλέον μόνον για την μεταφορά οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία και σε άλλες βαλκανικές χώρες, το δε οδικό δίκτυο είναι σε άθλια κατάσταση.

Εκτός αυτών, η ύπαρξη του ιδίου φορολογικού καθεστώτος με αυτό της πρωτευούσης, που δεν λαμβάνει υπ’ όψη του την δύσκολη ζωή των ακριτών και τον διττό τους ρόλο, δηλαδή των φυλάκων των συνόρων, καθιστά μη ανταγωνιστικά τα εξαιρετικής ποιότητος προϊόντα του πρωτογενούς τομέως, ο οποίος συνθλίβεται.

Συγχρόνως κλείνουν μικρομεσαίες ευημερούσες μέχρι πρότινος επιχειρήσεις εκατονταετούς λειτουργίας και μεταφέρονται έδρες βιοτεχνιών και βιομηχανιών στην γειτονική Βουλγαρία, με τις ανάλογες μειώσεις των τοπικών θέσεων εργασίας. Μεγάλη ανησυχία προκαλούν, οι πωλήσεις περιουσιών της μεθορίου, του Βορείου Έβρου έστω και αν απαγορεύεται από τον νόμο, σε οργανωμένα τουρκικά συμφέροντα.

Αλήθεια υπάρχει ακόμη ΕΥΠ ή όλα θυσιάζονται στον βωμό της έωλης φιλίας με τον σουλτάνο;

Κύριε πρόεδρε, είμαι βαθύτατα πεπεισμένη, ότι έπαψε να σας ενδιαφέρει η μεγάλη παράταξη των νεοδημοκρατών, πόσο μάλλον η ευημερία των Ελλήνων. Λειτουργείτε με «φίλους σας» κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, ως άρπαγες των σαρκών ,μίας θνήσκουσας Ελλάδος και φέρετε βαρύτατες ευθύνες. Η ανικανότητα της πλειοψηφίας των εκλεκτών σας, αποδεικνύεται καθημερινώς. Κάηκε όλη η Ελλάδα κι εσείς περί άλλων τυρβάζετε.

Επιβραβεύσατε τον αποτυχημένο εκλεκτό σας κ. Στυλιανίδη, υπεύθυνο για το 1.000.000 καμένων στρεμμάτων του νομού Έβρου και την ολική καταστροφή του δάσους της ΔΑΔΙΑΣ, με ανάθεση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, στο οποίο ο ίδιος δηλώνει κομπάρσος και φέρεται ως κομπάρσος.

Σας προτρέπω λοιπόν δείχνοντας την γενναιότητα που απαιτείται να έχει κάθε άνθρωπος που έχει τιμηθεί από τους συμπατριώτες του με το ύψιστο αξίωμα: Αυτό του προέδρου ενός ιστορικού μεγάλου κόμματος, αλλά και του ΠΘ, να αλλάξετε τακτική. Έχετε την ευκαιρία, να πλησιάσετε τους Νεοδημοκράτες, να ζητήσετε την γνώμη και να χρησιμοποιήσετε στελέχη του κόμματος του οποίου προεδρεύετε, τόσο στον κομματικό μηχανισμό όσο και στην κυβέρνηση. Προσωπικά θεωρώ ότι ο κύκλος της επικοινωνιακής και μόνον διαχειρίσεως των προβλημάτων, έκλεισε προ πολλού, απλώς η ανυπαρξία αντιπολιτεύσεως σας χάρισε χρόνο, που όμως δε αξιοποιείται για το καλό των Ελλήνων. Εάν δεν αξιοποιήσετε την τελευταία αυτή ευκαιρία που σας δίδεται, οδηγείστε σύντομα σ’αυτό που απεύχεσθε!

Μαρία Γιαλαμά,
Γυναίκα, Μητέρα, Σύζυγος

(Σύντομο βιογραφικό κομματικής παρουσίας.

Από τα πρώτα μέλη της συσταθείσης ΟΝΝΕΔ το 1974,με την υπογραφή του πατρός μου, μαθήτρια, 16 ετών. Πολλές φορές εκλεγείσα μέλος της ΠΕ(μέχρι που απαγορέψατε να ξαναθέσω ,εγώ και άλλοι πέντε συναγωνιστές μου υποψηφιότητα με αντιδημοκρατική απόφαση που πάρθηκε με πρωθύστερη ισχύ)
Πρώην Γραμματέας σχέσεων κοινωνίας κόμματος, πρώην αν. γραμματέας γυναικείων θεμάτων, πρώην αν.γραμ.Κοινωνικής Συνοχής
Εκλεγμένο μέλος της πρώτης Γραμματείας σπουδάζουσας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, μέλος της ΤΟ Ηλιουπόλεως Αττικής και ιδρυτικό μέλος της ΜΑΚΙ
Ελευθεροεπαγγελματίας επί 40 έτη και εκλεγμένη συνδικαλίστρια του επιστημονικού επαγγελματικού φορέα στον οποίο ανήκω.ΠΣΦ-ΝΠΔΔ)

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πολύ καλά κάνατε κυρία μου και στείλατε την τεκμηριωμένη αντίθεση σας στα όσα απεργάζεται ο πλέον κυνικός ΠΘ, που πέρασε ποτέ από την χώρα. Τυφλός και κουφός στα παφλαζοντα κύματα της αγανάκτησεως και της οργής, της ένδειας και της απελπισίας που πνίγουν τους σημερινούς Έλληνες ελέω κ. Μητσοτάκη του νεώτερου, συνεχίζει αμέριμνος να διηγείται από το βήμα της ΔΕΘ, την εποποιία της κυβέρνησης του. Πολύ καλά ελάτε, κυρία μου, επίσης, που καταθέσατε και το βιογραφικό σας, γιατί πρέπει επιτέλους, σ’ αυτή τη χώρα, να πάψουμε να κρίνουμε τους συνανθρώπους μας με το….αριστερό μέτρο! Γιατί, ναι, υπάρχουν άξιοι και αξιόλογοι άνθρωποι, πατριώτες και στη ΝΔ, και στο ΠΑΣΟΚ, και στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ και εκτός κομματικών σχηματισμών και, πρέπει αυτοί να βγουν στο προσκήνιο και όχι οι μιζαδοροι της κακιάς ωρας

  2. Πολύ σωστά αυτά που γράφετε, όμως εγώ θα ντρεπόμουν να αναφέρω βιογραφικό κομματικής παρουσίας. Είναι αναξιοπρεπές και αυτοεξευτελισμός. Αφού τους εμπιστευτήκατε και δεν καταλάβετε με ποια Μαφία είχατε να κάνετε, λουστείτε τους τώρα. Πήρατε όμως στο λαιμό σας και όλους εμάς τους πολίτες που δεν ενταχθήκαμε ποτέ σε κόμμα, δεν επιδιώξαμε το βόλεμα και αντιληφθήκαμε πολύ νωρίς που οδηγούν τη χώρα χωρίς να μας ακούει κανείς.

  3. Κυρία Μαρία η δική σας ευθύνη για την εγκατάστση του ΚΟΥΛΗ ως δικτάτορα Π/Θ πόση είναι αλήθεια;
    Πόσο πίστη δίνατε σε ό,τι σας έλεγε ο ΚΟΥΛΗΣ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This