Αυτός είναι ο 30χρονος Τούρκος μαφιόζος που συνελήφθη στη Χίο: Στα Διαβατά πήρε «ταυτότητα» – Αναρτούσε φωτογραφίες με όπλα

Χλιδάτη ζωή με πανάκριβο αυτοκίνητο για τον Τούρκο στο νησί

Must Read

Η Ελλάδα έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι στο οποίο όποιος θέλει να μπει, μπαίνει χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, ειδικά δε αν είναι μαφιόζος, κακοποιός, βιαστής, δολοφόνος.

Η σύλληψη στη Χίο ενός Τούρκου, ο οποίος αρχικά πιάστηκε στη φάκα για πλαστά έγγραφα και παράνομη οπλοκατοχή, αλλά στη συνέχεια οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, τον έθεσαν στο «μικροσκόπιο» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), είναι ακόμα ένα ενδεικτικό παράδειγμα.

Θυμίζουμε ότι στην έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου στο σπίτι που νοίκιαζε και διέμενε στο νησί ο 30χρονος Τούρκος, βρέθηκαν: πιστόλι, γεμιστήρας, 41 φυσίγγια και 2 πλαστά έγγραφα –ταυτότητα και άδεια οδήγησης- με ιταλική σφραγίδα.

Η φωτογραφία του πιστολιού από την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Κατά τα στοιχεία που μεταδόθηκαν, ο Τούρκος σχετίζεται με μαφιόζικο κύκλωμα στην Τουρκία που έχει την κωδική ονομασία «Γεράκια».

Η ΕΥΠ αλλά και η Αστυνομία, φέρονται να διαθέτουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο συλληφθείς συνδέεται μέσω των επαφών του με μαφιόζους, με τις φονικές ενέδρες σε Λούτσα (δείτε ΕΔΩ σχετικά) και Πειραιά (δείτε ΕΔΩ σχετικά).




Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προς αναζήτηση στοιχείων για τις επαφές του, ενώ όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, για τυπικούς λόγους οι ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν και τις αντίστοιχες τουρκικές.

Από τα Διαβατά στη Χίο – Μυστήριο με το πανάκριβο αμάξι που μόστραρε

Όπως αποκάλυψε το Mega το βράδυ του Σαββάτου, ο 30χρονος Τούρκος είχε περάσει στην Ελλάδα από τα Διαβατά στις 14 Ιουνίου και μάλιστα, δημοσίευσε την κάρτα αίτησης ασύλου του, η οποία είναι σε εκκρεμότητα με διετή ισχύ, ενώ όπως αναφέρθηκε, του έχει χορηγηθεί από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

screenshot Mega

Περί τα μέσα Ιουλίου πήγε στη Χίο (σ.σ. σε ένα νησί κρίσιμο και κομβικό για την άμυνά μας…) και με την κάρτα αυτή, η οποία χρησιμοποιείται ως ταυτότητα από τον κάτοχό της, νοίκιασε το σπίτι στο οποίο έμενε αυτό το διάστημα.

Βρέθηκε επίσης να κυκλοφορεί και με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο, για το οποίο ακόμα δεν έχει απαντηθεί από τις Αρχές το πώς βρέθηκε στην κατοχή του.

Το πανάκριβο αυτοκίνητο που μόστραρε στα social media (screenshot Mega)

Οι έρευνες στρέφονται στο πώς και από ποιον προμηθεύτηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να το έφερε από το εξωτερικό.

Έτσι απλά…




Φωτογραφίες με όπλα και τη μαφιόζικη παρέα του

Εντύπωση προκαλούν ακόμη οι φωτογραφίες που αναρτούσε όλο αυτό το διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιδεικνύοντας βαρύ οπλισμό, τη μαφιόζικη παρέα του, αλλά και το αυτοκίνητό του!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This