«Δείτε το βίντεο»

Must Read

Όταν συμβαίνει ένα γεγονός, οι τηλεοπτικοί σταθμοί αλλά και οι ιστοσελίδες σκοτώνονται ποιος να το πρωτοπαρουσιάσει και, ει δυνατόν, να έχει και αποκλειστικές εικόνες, και αν είναι και βίντεο ακόμα καλύτερα.

Βέβαια, είναι συζητήσιμο πόσο αυτά τα βίντεο διαφωτίζουν τον κόσμο ή απλώς δημιουργούν εντυπώσεις, ότι ξέρετε, ρε σεις, εμείς όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε και είμαστε στην καρδιά των γεγονότων έγκυρα και έγκαιρα (πολύ εκνευριστικό καθόσον πολυφορεμένο αυτό το τελευταίο).

Αυτό συνέβη τις προάλλες με ένα πιστολίδι στο Μπουρνάζι. Η ιστοσελίδα που διάβαζα την είδηση με παρέπεμψε με το κλασικό: «Δείτε το βίντεο». Τώρα, σκέφτομαι, θα δω τον Τζον Γουέιν στην ελληνική του εκδοχή. Πατάω εκεί που έλεγε να πατήσω και αμέσως δέχομαι καταιγισμό διαφημίσεων και μηνυμάτων (αλήθεια, μ’ αυτό θα ασχοληθεί κάποιος αναρμόδιος, διότι αρμόδιο δεν βλέπω;).

Σβήσε, λοιπόν, από δω, σβήσε από κει, φτάνω στο πολυπόθητο βίντεο. Και τι βλέπω, ρε σύντροφοι; Κάποιους περίεργους συμπολίτες μας, που λέει και ο πρωθυπουργός, να βολτάρουνε αδιάφορα στον χώρο που (υποτίθεται ότι) έγινε η νέα μονομαχία στο… Ελ Πάσο. Και όλα αυτά για 12”.

Όλα αυτά τα θαυμαστά συμβαίνουν στα (και καλά) ενημερωτικά μας κανάλια σε… ζωντανές συνδέσεις. Χαίρεται, κύριε ΕΣΡ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Σύννεφα» στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ

Δεν του έφταναν όσα του έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την «κρεβατομουρμούρα» από τον σύζυγό του...

More Articles Like This