Σεισμικές δονήσεις από το λάθος «χειριστή» που αποκάλυψε την υπόγεια σύνδεση Μητσοτάκη – Διαμαντοπούλου!

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει στο πολιτικό σύστημα έπειτα από το πρωτοφανές λάθος στον προσωπικό λογαριασμό της Άννας Διαμαντοπούλου στο X, που αποδεικνύει ότι ο «χειριστής» του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι «κοινός», τουλάχιστον με τον λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά στον προσωπικό λογαριασμό της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε μία διθυραμβική ανάρτηση υπέρ της Νίκης Κεραμέως, για την ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Χρήστες του Twitter μάλιστα αποθανάτισαν αμέσως την συγκεκριμένη ανάρτηση, ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και για αμφισβήτηση της ενέργειας αυτής. Όπως ήταν επόμενο, το συγκεκριμένο κείμενο με τις ίδιες φωτογραφίες, Εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα στον προσωπικό λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Δείτε τις σχετικές εικόνες από τις δύο αναρτήσεις:

Όπως ήταν επόμενο η επίμαχη ανάρτηση διαγράφηκε από τον προσωπικό λογαριασμό της Διαμαντοπούλου στο X, η οποία αμήχανα προσπάθησε να δικαιολογηθεί με τις γνωστές σημιτικές αερολογίες.

Έγραψε συγκεκριμένα η Άννα Διαμαντοπούλου αμέσως μετά την πρωτοφανή, αλλά εξόχως αποκαλυπτική γκάφα:

Η εξωφρενική δικαιολογία της Άννας Διαμαντοπούλου

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και ήδη προκαλεί σεισμικές δονήσεις στο πολιτικό σκηνικό.

Είναι όμως και μία μεγάλη δικαίωση του newsbreak.gr, το οποίο πρώτο είχε αποκαλύψει την ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου του Μεγάρου Μαξίμου, η οποία εκτός από την προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη, ενισχύει η πολεμούσε ανάλογα φίλους και εχθρούς αντίστοιχα από όλο το πολιτικό φάσμα.

Πρόκειται για έναν τερατώδη μηχανισμό προπαγάνδας, ο οποίος στο παρελθόν είχε συλληφθεί να προβαίνει σε δολοφονία χαρακτήρων δημοσιογράφων, εκδοτών, πολιτικών, ακόμα και τις πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου, όπως είχαμε καταλήξει με ατράνταχτα στοιχεία.

Αντίθετα, υπερασπιζόταν με σθένος πολιτικούς όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, αλλά ακόμα και σεσημασμένους συριζαίους που με την συμπεριφορά τους έμμεσα ενίσχυαν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Εννοείται ότι προνομιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Εύα Καϊλή και φυσικά η Άννα Διαμαντοπούλου είχαν την τιμητική τους από το συγκεκριμένο σύστημα.

Σήμερα όμως αποκαλύπτεται ότι τουλάχιστον ο λογαριασμός της Διαμαντοπούλου και ο αντίστοιχος της Κεραμέως, έχουν τον ίδιο χειριστή. Είναι επόμενο πως θα γίνει μία τεράστια προσπάθεια συγκάλυψης του συγκεκριμένου γεγονότος, για να μην αποκαλυφθούν οι υπόγειες αυτές διαδρομές σε όλο τους το εύρος.

Σ’ οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, για να κρατήσουν τα προσχήματα, τόσο η Διαμαντοπούλου όσο και η Κεραμέως θα εξαφανίζονταν από το δημόσιο βίο. Στην Ελλάδα όμως το σύστημα προπαγάνδας είναι τόσο ισχυρό που και οι δύο θα συνεχίσουν την πορεία τους, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι τρομοκρατες της εξουσιας.

    Η συντριβη της εξουσιας προυποθετει πρωτα και κυρια την απαλλαγη του τοπου αποκεινους τους τρομοκρατες, που κατεχουν την εξουσια και τη χρησιμοποιουν εναντιον του λαου για τη μαζικη του εξοντωση.

    Μονο με περισσοτερη δημοκρατια, αληθινη και όχι καλπικη, με την κατακτηση της εθνικης και λαικης κυριαρχιας, μπορει να εξαρθρωθει μια για παντα το περιεργο και μσκοτεινο9 αυτό κυκλωμα διαπλοκης και τρομοκρατιας και βαθεως κρατους.
    Κιαυτο μπορει να συμβει μονο αν ανατραπει το υφισταμ,ενο καθεστως ανομιας και πολιτκης ανωμαλιας, που προηλθε από το το πραξικοπημα της 6ης Μαιου 2010, προκειμενου νβα παραδοθει αμαχητι ολοκληρη η χωρα και λαος της στις ορεξεις των ξενων κεντρων.

    Την ημερα που θα κατσουν στο σκαμνι οσοι συντελεσαν σαυτο το πραξικοπημα, και θα λογοδοτησουν με βαση το 120 παρ. 3 του Συνταγματος, και το 134 του Π.Κ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, θαρχισει να εξιχνιαζεται σταληθεια η ολη υποθεση της τρομοκρατιας και των χτυπηματων της.!!!

  2. Με τα κομματικά ασχολείται η μάζα των Ελλήνων και δεν βλέπει ότι τα κόμματα κατέστρεψαν την Πατρίδα μας.

  3. Ψηφίζεις Διαμαντοπούλου για αρχηγό και σου βγαίνει Μητσοτάκη. Αλλά και οι άλλοι υποψήφιοι σε τι διαφέρουν από τον Κούλη;;;;
    Μίλησαν για τη Κάσο, φωνάζουν για τα Τέμπη, καταγγέλλουν τους ολιγαρχες – καναλάρχες;;;

  4. Κανένα σοκ πλέον. Τα 3 κόμματα που κυβέρνησαν και μειοδότησαν είναι ένα και το αυτό στο τέλος της ημέρας. Χώρια που αρκετά τέως στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανήκουν στην ΝΔ. Απλά ο υπνωτισμένος και χειραγωγούμενος λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

  5. Ουτε σε τετοιες θεσεις που ειναι καιριες, οπως ενας χειριστης σοσιαλ μηντια απο κοινου για δυο/τρια υπουργικου επιπεδου ατομα, δεν μπορουν να βαλουν καποιον πραγματικα αριστο! κι αυτος με μεσον μπαινει κ εχουμε δραματα μετα!

  6. Η κυρία Κεραμέως είναι ‘Μητσοτάκης’ ή Νέα Δημοκρατία;
    Γιατί δεν λέτε τα πράγματα όπως είναι; Δηλαδή ‘ υπόγεια σύνδεση Νέας Δημοκρατίας – Διαμαντοπούλου!’

    Η καλλιέργεια της εντύπωσης ότι υπάρχει…άλλη…καλή ΝΔ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την χώρα.

    Μέχρι τώρα μας έχει οδηγήσει σε εθνικά εγκλήματα και κρατικό πλιάτσικο. Μην παρασύρεστε από δεξιούς συναισθημστισμούς.

    Η ΝΔ είναι εχθρός της πατρίδας. Η τελική της διάλυση και η δίωξη των εγκληματιών που την απαρτίζουν είναι ο μόνος στόχος κάθε πατριώτη.

  7. Ο Λουδοβίκος και η Αντουανέτα, την προηγούμενη εβδομάδα πριν τους κόψουν τα κεφάλια, δεν σκεφτόντουσαν καν ότι μπορεί να απειληθεί η θέση τους ή η ζωή τους. Πρέπει να διδάσκονται οι άνθρωποι από την ιστορία, αλλιώς η ιστορία θα επαναληφθεί με άλλους ή ίδιους όρους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This