Εξαιρετικά ανησυχητικό: Οι Ρωσία «εκκενώνει» πρεσβεία και προξενεία στις ΗΠΑ!

Must Read

Εξαιρετικά ανησυχητική είναι η είδηση που έρχεται από ρωσικά ΜΜΕ και θέλει τις οικογένειες των Ρώσων διπλωμάτων να εγκαταλείπουν τις ΗΠΑ, τόσο από την πρεσβεία, όσο και από προξενεία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η οικογένεια του Ανατόλι Αντόνοφ, του πρέσβη της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον, έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα και βρίσκεται στη Μόσχα. Το ίδιο συμβαίνει και με την οικογένεια του Ρώσου πρόξενου στη Νέα Υόρκη, αλλά και τις οικογένειες άλλων μελών του διπλωματικού σώματος, που βρίσκονται ήδη στην Ρωσία.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται ότι συνδέεται άρρηκτα με την συζήτηση που διεξάγεται αυτές τις ημέρες μεταξύ ΗΠΑ – Βρετανίας και Κιέβου, προκειμένου να επιτραπεί στον Ζελένσκι να χρησιμοποιήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς δυτικής κατασκευής, για χτυπήματα εντός του ρωσικού εδάφους.

Εάν αυτές οι αποχωρήσεις συνδυαστούν με την ξεκάθαρη προειδοποίηση Πούτιν ότι σε περίπτωση που η ρωσική ομοσπονδία χτυπηθεί από νατοϊκά όπλα, αυτό θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου του ΝΑΤΟ στη Ρωσία, γεγονός που συνιστά μια επικίνδυνη κλιμάκωση, προπομπό του τρίτου παγκοσμίου πολέμου. 

Ήταν ακριβώς η ίδια προειδοποίηση που είχε απευθύνει ο Τραμπ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου debate στο ABC με την Κάμαλα Χάρις…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This