Τα νεύρα της μητρός Κασσελάκη και η «πόρτα» Τάιλερ σε συγγενείς

Must Read

Μού μεταφέρουν κι εμένα κάτι περίεργα για κλονισμό της σχέσης των παιδιών, του κ. Στέφανου Κασσελάκη και του κ. Τάιλερ Μακμπέθ προτού καν ξεστρωθεί το «νυφικό κρεβάτι» αλλά αρνούμαι να τα πιστέψω. Κάποιοι μάλλον δίνουν μεγάλη διάσταση στις πληροφορίες ότι δυο τρεις νύχτες ο… έκπτωτος πρόεδρος τις πέρασε στο πατρικό στο Νέο Κόσμο και βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Διότι οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο σύζυγος του κ. Στέφανου σχεδιάζει να ανοίξει δική του επιχείρηση στην Αθήνα, ένα health center πάνω από το οποίο θα στεγάζονται-λέει- τα γραφεία του νέου κόμματος Κασσελάκη. Θού Κύριε που έλεγε και η μακαρίτισσα η γιαγιά μου.

Τα πράγματα θα ξεκαθαριστούν σε άμεσο χρόνο διότι η επιλογή της αδράνειας κυλά εις βάρος του τέως, ασχέτως τού ότι ακόμη και  διακεκριμένοι συνταγματολόγοι επιμένουν ότι αδικήθηκε ο άνθρωπος καθώς με βάση το Καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση μομφής της Κεντρικής Επιτροπής έπρεπε να δρομολογηθεί έκτακτο συνέδριο για να την επικυρώσει. Ψιλά γράμματα για κάτι ζαίους. Ο εν λόγω Συνταγματολόγος κ. Ξενοφών Κοντιάδης θυμίζω ότι συνέγραψε σε χρόνο Ντε τε (Dt) και το βιβλίο «Το φαινόμενο Κασσελάκη, το μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας» εξηγώντας ότι ο «Μεσσίας» έκανε την εμφάνισή του για να θεραπεύσει την «αριστερή μελαγχολία». Μόνο που με όλα αυτά φθάσαμε στην καταστατική μελαγχολία του Σεπτέμβρη!

Επειδή κινδυνεύω να μελαγχολήσω κι εγώ θα τρέξω λίγο πίσω στο γάμο του ζεύγους Κασσελάκη-Μακμπέθ στα Χανιά με τον οποίο δεν πρόκαμα να ασχοληθώ λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γάμος χωρίς σφαχτάρια

Ο γάμος με καλεσμένους φίλους των παιδιών κυρίως από την Αμερική και συγγενείς έγινε όπως γνωρίζετε σε στενό κύκλο. Πληροφορούμαι ότι ο Πρόεδρος τότε Στέφανος κάλεσε στον γάμο που ολοκληρώθηκε σε τέσσερις πράξεις μόνο τον πρώην διευθυντή του ( για τον οποίο δεν θέλει να ακούει κανείς εντός ή εκτός Κουμουνδούρου, ούτε καν η οικογένεια Στεφάνου) κ. Μανώλη Καπνισάκη, τον διευθυντή του προεδρικού γραφείου Τύπου κ. Μπάμπη Παπαδάκη, τον διευθυντή -έτσι μού τον περιγράψανε- επί των Οικονομικών λέει της Κουμουνδούρου κ. Ευάγγελο Σκούφα και τον ψυχίατρο και μέγα πολιτικό κ. Δημήτρη Παπαδημητριάδη. Ο τελευταίος μέχρι πρότινος  μού μετέφεραν ότι έλεγε στις παρέες του ότι ο Στέφανος τον προόριζε για υπουργό Υγείας! Προτιμώ Σπυράδωνι.

Κατά την τρίτη ημέρα των εορτών κατά την οποία παρατέθηκε δείπνο στους καλεσμένους είχαν παραταχθεί από τη μία πλευρά οι φίλοι από την Αμερική, από την άλλη οι συγγενείς και κάπου στη μέση οι καπνισάκηδες. Όμως όλοι καταλάβαιναν ότι ένα  κομβικό πρόσωπο που θα έπρεπε να είναι περιχαρές εκείνη την ημέρα ήταν  σκυθρωπό. Αναφέρομαι στη μητέρα του γαμπρού κυρία Λία. Καθόταν συνεχώς στη θέση της έχοντας ανάμεσα στα πόδια της μία μεγάλη τσάντα την οποία είχε κάνει «κεφαλοκλείδωμα» με τα γόνατα που λειτουργούσαν ως τανάλιες. Τολμώ να πω ότι τα βαλιτσάκια με τους κωδικούς για τα πυρηνικά τα φυλάνε με λιγότερη επιμέλεια!

Η μητέρα λοιπόν έδειχνε να έχει μεγάλη δυσφορία. Άφηνε μπηχτές για τον άλλο γαμπρό λέγοντας ότι οι υπόλοιποι δεν ξέρουν πως συμπεριφέρονται τα αμερικανάκια και έβγαζε εκνευρισμό. Την πλησίασε  ο Μανόλης για όλες τις δουλειές, Καπνισάκης και τον έδιωξε μονολογώντας πως είναι η κατάρα του παιδιού της.

Κάποια στιγμή της σύστησαν της κυρίας Λίας έναν αμερικανό τραπεζίτη και τού σχολίασε ότι η τράπεζά του ευθύνεται για ένα δάνειο που δεν δόθηκε στην οικογένεια. Απίστευτα πράγματα. Στο μεταξύ ο πληροφοριοδότης μου είχε μπουκώσει από τα εδέσματα τα οποία δεν εγκαταλείπε παρατηρώντας τις αντιδράσεις της μητρός. Το διαρκές μασούλημα του απεσταλμένου μου διέκοψε μόνο αναταραχή που προκλήθηκε όταν κατέφθασαν στην δεξίωση δύο στενοί συγγενείς από την Κρήτη με σφαχτάρια!

Κάπου εκεί παρενέβη ο Στέφανος και είπε αφήστε τους να μπουν. Η εταιρεία δεξιώσεων και ο επικεφαλής της έπαθαν περίπου νευρικό κλονισμό , διαμηνύσαν ότι δεν θα παραβιάσουν το ιερό συμβόλαιο και  ότι τα…σφαχτάρια δεν θα μπουν στον χώρο καθώς το μενού έχει επιλεγεί αυστηρά από τον κ. Τάιλερ. Με τα πολλά οι συγγενείς απογοητευμένοι έκαναν μεταβολή και αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι για την προσβολή. Το περιστατικό μαθαίνω έκανε έξαλλο τον κ. Θόδωρο που ξεσπάθωσε μία εβδομάδα μετά στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από την πτώση…

Προβατίνα για χώνεψη

Αυτά συνέβησαν στο γάμο όπου το μενού επελέγη σε κάθε του λεπτομέρεια από τον κ. Τάιλερ Μακμπέθ. Όταν όμως το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα μάλλον αισθάνθηκε μία εξάντληση και μία λιγούρα προκληθείσα από τα επίλεκτα και μη χορταστικά εδέσματα που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους. Έπεσε πείνα δηλαδή. Στο χωριό της γιαγιάς μου το έλεγαν λόρδα. Το ίδιο βράδυ της επιστροφής μού λένε πλέον άλλοι πράκτορές μου, το ζεύγος Στεφάνου και Τάιλερ δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο του Παγκρατίου, όπου έχει πάει ο έκπτωτος και με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κατανάλωσε με ιδιαίτερη λαιμαργία προβατίνα Νάξου. Να ήμουν από μία πλευρά να το έβλεπα…

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αναρωτιέμαι ποιά ευχαρίστηση μπορεί να νοιώθει ο άνθρωπος που ασχολείτε με τις ζωές άλλων ανθρώπων μόνο και μόνο για να κακολογεί. Αφού δεν είσασταν εκεί κυρία επί των τιμών πως ξέρετε πως ότι γράφετε είναι αλήθεια; ‘η μήπως μ’αυτό τον τρόπο γεμίζετε την ζωή σας. Πάντως από τα σχόλια, την ειρωνεία, τη χαιρεκακία σας ευτυχισμένη δεν σας κόβω. Η ζήλεια και η δυστυχία κάνουν συνήθως τους ανθρώπους κακούς. Η ευτυχία γλυκαίνει τις ψυχές.

  2. Δεν αξίζει καμιά μνεία και αναφορά σε ανθρωπάκια που εξευτελίζουν την ηθική. Και η παραμικρή αναφορά τους δίνει αξία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This