ΕΟΚ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Βαγγέλης Λιόλιος – Μεγάλη διαφορά με Φασούλα

77-23%

Must Read

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ και θα παραμείνει στην ηγεσία της Ομοσπονδίας και την επόμενη τετραετία.

Όπως έγινε γνωστό ο επικεφαλής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης διατήρησε τα σκήπτρα του στην Ομοσπονδία, επικρατώντας με ποσοστό 77% έναντι 23% (3/4 ψήφοι) της παράταξης “Πρώτα το μπάσκετ” του Παναγιώτη Φασούλα.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκέντρωσε 595 ψήφους, ο Φασούλας 172, ενώ οκτώ ψήφισαν λευκό. Παράλληλα είχαμε αύξηση κατά περίπου 27% σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές του 2021, τότε που είχαν ψηφίσει 610 σωματεία.

O Παναγιώτης Φασούλας έμεινε εκτός του διοικητικού συμβουλίου, καθώς απαιτείται το 25% για να έχει παρουσία στη νέα διοίκηση, που θα αριθμεί 16 μέλη και θα συμπληρωθεί από τους τρεις εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ (Γαλατσόπουλος, Λεπενιώτης, Ντίνος), τον πρόεδρο του ΣΕΠΚ (Παναγιώτης Γιαννάκης) και τον αντίστοιχο του ΠΣΑΚΚ (Λίνος Χρυσικόπουλος).

Στο ΔΣ θα βρίσκονται 16 σύμβουλοι από πλευράς του νυν προέδρου, ενώ μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης εξελέγη από τον συνδυασμό “Πρώτα το Μπάσκετ”.

Εκλέγονται, εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, σύμβουλοι οι Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης και Γιάννης Μπουρούσης και οι πέντε γυναίκες, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This