Ηρωικός Παναιτωλικός έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Το σχόλιο Μεντιλίμπαρ

Must Read

Φρένο του Παναιτωλικού στον Ολυμπιακό με το 0-0 στο Καραϊσκάκη! Η ομάδα του Αγρινίου άντεξε στο «ερυθρόλευκο» πρέσινγκ στο Φάληρο και μετά από τέσσερις αγωνιστικές υποχρέωσε τους Πειραιώτες σε γκέλα και στην πρώτη τους ισοπαλία (0-0)!

Μεγάλες ευκαιρίες είχε στο ματς η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, με τον Ελ Κααμπί, τον Ροντινέι και τον Σέρζιο Ολιβέιρα, χωρίς «καθαρή» στιγμή τα «καναρίνια», τα οποία δεν δημιουργήσαν κάποια κλασική ευκαιρία με εξαίρεση εκείνη του 40ου λεπτού με τον Μαυρία. Ωστόσο, είχαν την τακτική τους και εγκλώβισαν τους «ερυθρόλευκους».

Ενδεικτικά, όσα ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Θέλω να πω μπράβο στον Παναιτωλικό, έπαιξε εξαιρετικά, μας δυσκόλεψε πολύ και μόνο κάναμε σέντρες. Τόσο, όμως, οι σέντρες μας, αλλά και τα σουτ έξω από την περιοχή, δεν ήταν καλά. Ξέρουμε πως θα έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια, πρέπει να βρούμε τρόπο να παίξουμε καλύτερα. Αλλά εκτός από αυτό κάναμε και κάτι καλό, αμυντικά δεν επιτρέψαμε να μας δημιουργήσει πρόβλημα ο Παναιτωλικός. Αυτό είναι κάτι, που κάναμε καλά».

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγα, Ροντινέι (83′ Κοστίνια), Πιρόλα (61′ Κάρμο), Ντόι, Έσε, Στάμενιτς (61′ Ολιβέιρα), Τσικίνιο (61′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (61′ Γουίλιαν), Ζέλσον και Ελ Καμπί.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας (77′ Στάγιτς), Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης (77′ Λαχούντ), Μπελεβώνης (69′ Λουίς Μιγκέλ), Ντίας (61′ Ρόα) και Λομόνακο (77′ Μάιντεβατς).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This