Άγριο κράξιμο Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Σταματήστε να μιλάτε για τα συμβόλαιά σας»

Μίλησε σε έντονο ύφος

Must Read

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του απώλεια στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Κυρίως η εικόνα των «ερυθρόλευκων» ήταν αυτή που έκανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατέβει έξαλλος στα αποδυτήρια μετά το φινάλε και να κάνει παρατηρήσεις σε έντονο ύφος προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας! Άστραψε και βρόντηξε.

«Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαιά σας και να κάθεστε στις δάφνες του ευρωπαϊκού! Όλα ξεκινάνε από το μηδέν και κάθε παιχνίδι θα είναι μάχη. Θα πρέπει να τα δίνετε όλα και να ματώνετε για τη νίκη. Για να φτάσουμε στους στόχους μας, στο πρωτάθλημα, που τόσο θέλουμε, πρέπει να αλλάξετε την εικόνα σας και να δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θέλησε να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές με καμπανάκια και ηχηρό μήνυμα αυστηρής προειδοποίησης, καθώς ακολουθεί μια σειρά πολύ απαιτητικών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This