Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες!

Must Read

Είχε πάνω του κάμερες και μετέδιδε ζωντανά – ήθελε να τον σκοτώσει σε ζωντανή μετάδοση!

Οι έρευνες δείχνουν ότι ο Τραμπ ήταν ο στόχος των πυροβολισμών πριν από λίγες ώρες και δεν πρόκειται για ένα άσχετο επεισόδιο!

Όλο και περισσότερες αναφορές κάνουν την εμφάνισή τους που φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι πριν από λίγο είχαμε νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ που απέτρεψε η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ

Τα γεγονότα όπως έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή:

Η Μυστική Υπηρεσία εντόπισε έναν ύποπτο άνδρα στο Διεθνές Γήπεδο Γκολφ του Τραμπ στο Γουέστ Παλμ Μπιτς, Ακριβώς την ώρα που έπαιζε ο Τραμπ, και άνοιξε πυρ όταν οι πράκτορες είδαν κάτι που φαινόταν να ήταν μια κάννη όπλου.

Το CNN αναφέρει ότι ο φερόμενος δολοφονος είχε κάμερα GoPRO και ένα AK-47 βρέθηκε στους θάμνους

Οι συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώνουν ορισμένες αναφορές μέσων ενημέρωσης ότι στόχος του σκοπευτή ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ!

Ο Τραμπ, εν τω μεταξύ, εξέδωσε δήλωση μετά τον πυροβολισμό και την πιθανή απόπειρα δολοφονίας στο Trump International Golf Club στο West Palm Beach, λέγοντας ότι είναι «ασφαλής και υγιής», «τίποτα δεν θα τον σταματήσει και δεν θα τα παρατήσει ποτέ» και περιγράφοντας το περιστατικό. ως «πυροβολισμοί στην περιοχή μου».

UPD. Οι αρχές θεωρούν τον πυροβολισμό κοντά στο κλαμπ του γκολφ του Τραμπ ως απόπειρα δολοφονίας του πολιτικού, αναφέρει το CNN, επικαλούμενο πηγές.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του φερομένου δράστη

Ο φερόμενος παρολίγον φονιάς του Τραμπ!

Η αστυνομία πιστεύει ότι η Go-Pro Camera που είχε τοποθετήσει ο ύποπτος σε έναν φράχτη κοντά στην τοποθεσία του πυροβολισμού, είχε σκοπό να κινηματογραφήσει ή πιθανώς να μεταδώσει ζωντανά την απόπειρα δολοφονίας του εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τζ. Τραμπ.

Η κάμερα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Το Τμήμα Σερίφη της Κομητείας Παλμ Μπιτς δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι ανακαλύφθηκε κοντά στην τοποθεσία των πυροβολισμών Τραμπ ένα τυφέκιο AK-47 εξοπλισμένο με ένα σκόπευτρο, δύο σακίδια πλάτης γεμάτα με κεραμικά πλακίδια και μια κάμερα Go-Pro. με το αρχικό περιστατικό κατά το οποίο πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ έριξαν τους πρώτους πυροβολισμούς στον ύποπτο, που σημειώθηκε μεταξύ 300-500 γιάρδες από το σημείο όπου ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ έπαιζε γκολφ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This