Η Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε πως έχει υποστεί σοβαρό bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, διότι παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος

Must Read

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Κατερίνα Νοτοπούλου μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις και την γενικότερη κατάσταση στο κόμμα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως έχει δεχθεί bullying από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.




 

«Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη», αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Mega για τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος, ενώ χαρακτήρισε «εκτροπή» τις αναφορές του σε «κουκουλοφόρους».

«Με την ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη και των ανθρώπων που υποστήριζαν τις επιλογές του, η ατζέντα άλλαζε διαρκώς με όρους παραπολιτικής, εσωστρέφειας και διχασμού. Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, διότι παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά.




«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τις αποφάσεις του, προχωράμε σε εκλογές. Έχουμε πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Νίκο Παππά, που έδωσε χθες μία εξαιρετική συνέντευξη Τύπου και απάντησε στα ερωτήματα που έθεσαν οι δημοσιογράφοι με απόλυτη σαφήνεια», υπογράμμισε στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη, η ίδια διερωτήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega: «Είναι δυνατόν ο κύριος Κασσελάκης να μη σέβεται την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής; Υπάρχουν εξουσίες που δεν ελέγχονται σε δημοκρατικά κόμματα; Δεν πρέπει να μιλήσει επιτέλους η βάση;».

«Ο Κασσελάκης όταν εξελέγη είπε ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, είπε ότι εγγυάται την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι σέβεται το καταστατικό. Ένα χρόνο μετά απέδειξε ότι τίποτα από αυτά τα τρία είναι ικανός να φέρει εις πέρας», συμπλήρωσε

Η Κατερίνα Νοτοπούλου τόνισε χαρακτηριστικά πως είχε στοχοποιηθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη. «Έχω στοχοποιηθεί, έχουμε δεχτεί bullying και απειλές, κι εγώ προσωπικά, αλλά όλα αυτά τα αφήναμε και πηγαίναμε παρακάτω. Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Όλα αυτά τα αφήσαμε στην άκρη προσπαθώντας να επιτελέσουμε τον ρόλο μας», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από τη στιγμή που αναφέρεται σε κουκούλες και κουκουλοφόρους, από τη στιγμή που μιλά για εκτροπή, από τη στιγμή που δεν δέχεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, μπορούμε να μιλήσουμε για απαξίωση της συλλογικής διαδικασίας και των συλλογικών αποφάσεων. Οφείλουμε να προστατεύσουμε το κόμμα μας», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η Όλγα Γεροβασίλη μπορεί να είναι μια αξιόλογη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».




 

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This