Απάλλασσονται από τον ΕΝΦΙΑ και το 2024 οι πυρόπληκτοι της Βόρειας Εύβοιας

Must Read

Για τέταρτη συνεχή χρονιά (2021-2024) απαλλάσσονται από την καταβολή ΕΝΦΙΑ όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που ευρίσκονται στα διοικητικά όρια των πυρόπληκτων δήμων Ιστιαίας Αιδηψού και Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Ειδικότερα, στο άρθρο 35 του νομοσχεδίου «Ψηφιακό Τέλος και άλλες διατάξεις», που ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη από την Ολομέλεια της Βουλής προστέθηκε νομοτεχνική βελτίωση ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία: «Η απαλλαγή από τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας ακινήτων του τελευταίου εδαφίου της παρ. 7Β του άρθρου 3 του ν.4223/2013 επεκτείνεται και για το έτος 2024».

«Πρόκειται για μια νέα, γενναία, οριζόντια παρέμβαση οικονομικής στήριξης προς τη περιοχή, και δη προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, με την οποία η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός δείχνουν το έμπρακτο ενδιαφέρον και την ευαισθησία τους για τη Βόρεια Εύβοια», ανέφερε ο εισηγητής της πλειοψηφίας του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, βουλευτής Εύβοιας, Θανάσης Ζεμπίλης, μιλώντας για τη ρύθμιση στην δευτερολογία του στη Βουλή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This