Παγώνη για Κόκοτα: «Πολύ δύσκολα τα πράγματα» – Ένα θαύμα περιμένει η οικογένειά του

«Κάνει κάποιες μικρές κινήσεις, αλλά θέλει πολύ χρόνο» ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Must Read

«Πολύ δύσκολη» χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα οι γιατροί.

Μιλώντας για τον αγαπημένο τραγουδιστή σήμερα το πρωί στον Ant1 η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη ανέφερε:

«Τα πράγματα είναι πολύ, πολύ, πολύ δύσκολα. Σας το είχα πει από την αρχή, τα περιστατικά αυτά θέλουν πολύ μεγάλο χρόνο και απ’ ότι φάνηκε οι βελτιώσεις είναι μικρές, πάρα πολύ μικρές και σε πάρα πολύ μεγάλα διαστήματα.

Εγώ πριν μισή ώρα κατέβηκα και πάλι τον είδα. Οι αντιδράσεις είναι μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, έχει την τραχειοστομία. Το μόνο που συνέβη τις τελευταίες ημέρες είναι ότι όταν πηγαίνουν οι φυσιοθεραπευτές, κουνάει λίγο το δεξί του πόδι. Αυτό είναι ένα μικρό σημάδι, που για εμάς τους γιατρούς σημαίνει ότι πρέπει να το παλέψουμε, θα συνεχίζουμε να το παλεύουμε και ότι θέλει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα καόμα για να δούμε τι εξελίξεις.

Γίνεται καθημερινά απεικονιστικός και εργαστηριακός έλεγχος. Είναι υπό συνεχή παρακολούθηση. Είναι καλό που είναι στη ΜΑΦ και έχει επαφή με τους δικούς του. 

Δεν μιλά, δεν αντιδρά, έχει προβλήματα στην όραση. Αυτά τα προβλήματα είναι από την αρχή. Κούνησε το δεξί του πόδι στους φυσιοθεραπευτές, κάνει κάποιες μικρές κινήσεις. Από εκεί και πέρα θέλει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ασθενείς αυτοί, να ξέρετε, έχουν πάει έως και 1 χρόνο νοσηλείας, έως και 8 μήνες. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Πραγματικά, όσο γίνεται να βελτιώνεται καθημερινά και να πάει στο σπίτι του, στη γυναίκα του και στο παιδί του».

Ο 55χρονος τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα.

Δείτε βίντεο:




Την ίδια στιγμή ένα θαύμα περιμένει η οικογένειά του.

«Μέσα στο καλοκαίρι έκανε κάποιες κινήσεις, του κράταγα το χέρι και ένιωθα να το σφίγγει να το πιέζει. Περιμένουμε εξετάσεις, οι γιατροί είναι συγκρατημένοι. Εγώ αυτό που περιμένω είναι το θαύμα», ανέφερε η σύζυγός του στον Ant1 και η αδελφή του, Έλλη ανέφερε: «Περιμένουμε να πάρει τον χρόνο του και να επανέλθει, περιμένουμε να ξυπνήσει. Πολλές φορές όταν του μιλάω αισθάνομαι ότι καταλαβαίνει, εύχομαι να σηκωθεί σύντομα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This